You are currently viewing Have a little FAITH IN NATURE!

Have a little FAITH IN NATURE!

Unul din pionierii produselor naturale de îngrijire, brandul FAITH IN NATURE creează frumusețe de peste 40 de ani, cu responsabilitate și grijă pentru natură și resurse. Toate produsele din gama FAITH IN NATURE sunt eficiente și au miros senzațional – iar asta doar datorită ingredientelor care vin direct din natură, fără arome și parfum adăugat.

Acolo unde este posibil, sunt folosite doar ingrediente organice. Singurul motiv pentru care nu toate produsele au în compoziție exclusiv compuși organici, este prețul destul de ridicat al acestora, iar noi ne dorim ca produsele noastre să fie accesibile pentru toată lumea. Lista de ingrediente este scurtă – asta pentru că în compoziția produselor se folosesc doar ingredientele de care este nevoie, fără aditivi.

Recipientele sunt reciclabile 100%, tot din dorința de a avea produse cât mai curate și mai prietenoase cu mediul. Produsele FAITH IN NATURE nu sunt testate pe animale, nu conțin ingrediente de origine animală, sunt vegetariene, iar cele mai multe pot fi folosite și de către vegani. Produsele nu conțin ingrediente modificate genetic și nu au culori sau parfumuri sintetice.

Calitățile vindecătoate ale plantelor sunt incontestabile, de aceea gamele conțin aloe vera, gălbenele, cocos, mușețel, ulei de jojoba, lavandă, unt de shea sau tea tree, care oferă cea mai naturală și mai eficientă îngrijire pentru piele și păr.

Noi, la Biocart, credem că natura ne oferă tot ce avem nevoie pentru a beneficia de cea mai eficientă îngrijire și pentru a avea un impact cât mai mic asupra mediului. De aceea, încercăm în permanență să aducem în potrofoliu branduri și produse care urmează aceleași principii și care sunt accesibile pentru cât mai mulți oameni. Așa că includerea gamelor FAITH IN NATURE în oferta noastră a fost firească, pentru că ne dorim să fim cât mai aproape de voi, clienții noștri, cu tot ce are natura mai bun de oferit.

De la deodorante roll-on pe bază de aloe vera și alte ingrediente blânde cu pielea, până la balsamuri și șampoane de păr bogate în vitamine, minerale și antioxidanți, FAITH IN NATURE îți aduce mai aproape produse cu 100% parfum natural, fără parabeni sau SLS, cu un pH echilibrat, potrivit pentru toate tipurile de piele și păr.

Pentru părul cu tendințe de îngrășare, îți recomandăm gama Faith in Nature cu tea tree, care conține ulei antiseptic natural din arbore de ceai, care ajută la revigorarea părului gras, elimină eficient mătreața și reduce acumularea acesteia prin curățarea ușoară a scalpului și controlul producției de sebum.

Dacă ești în căutarea unui produs eficient pentru părul normal și uscat, încearcă balsamul natural nutritiv cu lavandă și mușcată, cu uleiuri esențiale și antocianină, un oxidant puternic care se găsește în coaja strugurilor, care hrănesc părul în profunzime și îl lasă hidratat și ușor de aranjat.

Masca naturală reparatoare cu trandafir sălbatic și mușețel este potrivită pentru toate tipurile de păr și are rol de echilibrare a structurii firului de păr și a scalpului, prin acțiunea directă asupra pH-ului.

Gelurile de duș Faith in Nature sunt revigorante, curăță delicat și eficient și au un miros senzațional de plante. Poți încerca varianta cu jojoba și parfum floral de ylang-ylang, care îți răsfață simțurile și lasă pielea hidratată și fină.

Gelul intim natural Faith in Nature este hipoalergenic și conține aloe vera, care curăță delicat și nu agresează pielea, fiind potrivit chiar și pentru pielea foarte sensibilă, care se irită ușor.

Orice ai alege, în funcție de tipul părului sau pielii tale, poți fi sigură că produsele pe care le adaugi în coș sunt de cea mai bună calitate, la cele mai accesibile prețuri și au fost create pentru ca tu să te bucuri de cea mai bună și naturală îngrijire.

Te așteptăm pe site să descoperi FAITH IN NATURE!