35,99 lei

5/5

Manusa VeganTan este creata cu 2 fete catifelate si este foarte delicata cu pielea.

Forma naturala te ajuta sa aplici cu usurinta produsul.

Materialul catifelat nu lasa urme pe piele, protejeaza mainile si se spala usor.

BRAND: Vegan Tan

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Stoc epuizat

Prima comandă la noi?

Folosește codul de reducere PRIMA atunci cand comanzi si beneficiezi de 10% reducere.

Intra in comunitatea Ambasadoarelor Biocart

Bucura-te de beneficiile exclusive!

Descriere

Manusa catifelata pentru aplicarea autobronzantului, Vegan Tan

Bucura-te de un bronz superb in cativa pasi:

1. Asigura-te ca pielea ta este curata, exfoliata si uscata.

2. Pune manusa.

3. Aplica o pompita de marimea unui ban din spuma autobronzanta direct pe manusa si maseaza pielea prin miscari circulare pana la absorbtia spumei. Asigura-te ca acoperi bine toate zonele dorite.

4. Relaxeaza-te si asteapta ca produsul sa-si faca efectul.

 

 

Brand

Vegan Tan

Daca iti doresti un bronz superb si sanatos și o planetă fericită atunci autobronzantele VeganTan sunt exact ceea ce cauti. Pentru fiecare sticlă pe care o cumperi, contribui la recuperarea a 1 kg de plastic colectat din ocean. Cât de grozav este asta? Cu toții putem ajuta să facem o diferență care nu costă pământul.
Toate produsele VeganTan sunt formulate folosind peste 95% naturale, pe care pielea le iubeste. Spuma autobronzanta VeganTan contine aloe vera, cunoscută pentru proprietățile sale hidratante și vindecatoare. Spre deosebire de multe alte autobronzante de pe piață, aubronzantele VeganTan sunt create fără sulfati!
Ambalajele sustenabile sunt o promisiune și o prioritate pentru VeganTan. Sticlele noastre pot arăta ca plasticul normal de unică folosință, dar sunt de fapt făcute din polimer de zahăr și plastic recuperat din ocean. Nu vei observa o diferență între modul se se simte ambalajul VeganTan și cel al altor mărci autobronzante, dar VeganTan are un impact pozitiv acolo unde contează.
De la ingrediente până la ambalaj, suntem 100% etici, iar certificările dovedesc acest lucru. Toate produsele VeganTan sunt certificate vegan, certificate etic, aprobate de Leaping Bunny si Guaranteed Irish.
Toate produsele VeganTan sunt pline de ingrediente 100% vegane pentru a vă oferi un bronz natural fabulos.
VeganTan participa la programul Plastic Neutral Program si doneaza un procent din fiecare sticla vanduta catre colectarea plasticului din ocean si de pe uscat.