You are currently viewing No yellow, no worries!

No yellow, no worries!

  • Post author:
  • Post category:Cosmetica

Schimbarea culorii părului, mai ales de la o culoare închisă la blond, înseamnă, pe lângă aspectul pe care ți l-ai dorit, îngrijire suplimentară. Decolorarea repetată a părului îl face fragil și casant, deshidratat, cu tendințe de rupere și de a apariție a vârfurilor despicate. Tonurile galbene și portocalii care apar în urma decolorării sunt destul de greu de neutralizat, dar nu e imposibil să obții nuanța dorită, folosind produsele potrivite pentru îngrijirea părului.

Pentru a neutraliza tonurile galbene și pentru a avea un păr sănătos și hidatat, îți recomandăm să folosești produse naturale, din aceeași gamă, care au la bază aceleași ingrediente active. În urma decolorării și vopsirii, părul are nevoie de un tratament special pentru părul tratat chimic și termic, care hrănește intensiv și fortifică structura firului de păr.

Proteinele, vitaminele și uleiurile din produsele naturale pentru îngrijirea părului protejează împotriva deteriorării, împiedică ruperea firului de păr, reduc electrizarea, previn și tratează vârfurile despicate, care au un aspect inestetic și în timp deteriorează și mai mult firul de păr. Formulele unice din compoziția produselor naturale au la bază complexe active de ingrediente hrănitoare care hidratează în profunzime și fac părul moale, crescând elasticitatea și oferindu-i un aspect omogen, sănătos și plin de vitalitate.

Produsele pentru îngrijirea părului din gama Noah sunt naturale, nu conțin silicon, parabeni, parafină, uleiuri minerale, DEA și SLS și au un PH între 2,8 și 5. Ingredientele naturale protejează și hidratează părul după tratamente chimice, restructurează și repară firul de păr degradat prin crearea unui film natural protector și oferă un aspect sănătos și strălucitor.

Vopseaua de păr Noah conține doar ingrediente naturale, pe bază de ulei organic din semințe de in, cu proteine de grâu și orez și nu conține amoniac, parabeni sau rezorcină. Este o alternativă naturală și sănătoasă la vopseaua pe bază de amoniac, care deshidratează părul și îl deteriorează în timp, în urma vopsirilor repetate.

Pentru îngrijirea de durată a părului vopsit blond și pentru a neutraliza eficient tonurile de galben, îți recomandăm să folosești un șampon natural anti-yellow cu extract de afine, pentru părul blond, gri, alb sau decolorat, care curăță delicat scalpul, făcând părul moale și plin de volum.

Extractul de afine este bogat în antioxidanți puternici (Omega 3 și Omega 6) și în acizi grași, substanțe benefice pentru a avea un păr sănătos. Conținutul ridicat de vitamina E din extractul de afine hidratează părul și îi oferă strălucire, fiind beneic în același timp și pentru scalp.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, folosește-l împreună cu masca naturală anti-yellow cu extract de afine, care, pe lângă neutralizarea tonurilor galbene, ajută la creșterea naturală a părului și îi redă volumul și vitalitatea.