49,90 lei

5/5

Produs cruelty-free (acreditat PETA), Vegan-friendly si ecologic
Potrivita pentru descurcarea parului
Fabricata din materiale complet compostabile si biodegradabile

BRAND: So Eco

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Stoc epuizat

Prima comandă la noi?

Folosește codul de reducere PRIMA atunci cand comanzi si beneficiezi de 10% reducere.

Intra in comunitatea Ambasadoarelor Biocart

Bucura-te de beneficiile exclusive!

Descriere

Perie Ecologica pentru Descurcarea Parului, Frunza, So Eco

Peria de par So Eco Detangling Leaf este peria perfecta pentru parul ud. Gratie designului unic peria aluneca usor prin par fara a trage, prevenind ruperea si varfurile despicate. In plus, designul inovator sub forma de frunza permite aerului sa curga mai liber prin perie, ceea ce ajuta la mentinerea unui par sanatos si care se usuca mai rapid.

 

Instructiuni de folosire:

Treci peria prin parul umed, descurcand delicat. Ambalajul nu contine plastic.

 

95% PLA handle, 5% PA66 nylon pins.

95% manner de PLA, 5% peri de nailon PA66. Ambalajul nu contine plastic.

Acidul polilactic sau polilactida (PLA) este un poliester realizat din biomasa regenerabila, de obicei din amidon de plante fermentate, cum ar fi porumb, manioc, trestie de zahar sau pulpa de sfecla de zahar.

Cauciucul termoplastic (TPR) este o substanta care poseda atat proprietatile cauciucului, cat si ale plasticului, avand elasticitatea si compozitia asemanatoare cauciucului.

Poliamida 66 (PA66) sau Nylon 66 este unul dintre cele mai populare materiale termoplastice.

Brand

So Eco

Brandul So Eco face parte din Soinvogue, companie sustenabila de beauty din UK, relansata in 2021, care se concentreaza exclusiv pe furnizarea de produse de infrumusetare sustenabile si de inalta calitate. Gama include:
– pensule si buretei de machiaj ecologice pentru fiecare pas al unui machiaj impecabil
– accesorii de beauty (perii si pieptene pentru par ecologice)
– produse pentru baie (manusi, perii si bureti de baie ecologici)

Printr-un parteneriat cu Tree Nation, So Eco a plantat, pana in prezent, peste 200.000 de copaci, salvand planeta de la poluarea cu peste 7000 de tone de CO2. Impactul pozitiv al brandului asupra planetei creste o data cu dezvoltarea companiei. Pana la sfarsitul lui 2022, So Eco plantase aproximativ 500.000 de copaci.

Un alt obiectiv cheie pentru Invogue, si implicit So Eco, este reducerea plasticului de-a lungul intregului sau lant de aprovizionare. In 2021, Invogue si-a schimbat majoritatea ambalajelor in care sunt transportate produsele de la plastic la carton, reducand cu peste 75% utilizarea plasticului in ambalaje. Astfel, So Eco a reusit sa-si reduca amprenta de carbon si continua sa investeasca in dezvoltarea de materiale biodegradabile atat pentru produse, cat si pentru toate ambalajele acestora.

Accesoriile de machiaj So Eco sunt acreditate PETA, crulety-free si vegan-friendly, si sunt create cu grija pentru mediu, dupa principii eco. De aceea nu contin plastic.