You are currently viewing Pune sub brad cadouri naturale potrivite întregii familii

Pune sub brad cadouri naturale potrivite întregii familii

Luna cadourilor poate părea adeseori obositoare și deruntantă atunci când, dintr- o mare de oferte atractive, vrei să alegi cadoul perfect pentru cei dragi.

Anul acesta pune sub brad cosmetice bio, naturale și cruelty-free pentru copii, părinți și bunici, care îngrijesc pielea și părul cu ingrediente naturale și hrănitoare, învăluidu-te în parfumuri inspirate de natură.

Cadoul perfect pentru cei mici

Nu-i așa că atunci cand te gândești la cadouri și surprize, cei mici sunt primii pe care vrei să-i răsfeți? Îți propunem gama de cosmetice naturale pentru baie, Bubbles, care te va tenta cu siguranță și pe tine. Cosmeticele naturale Bubbles sunt create din ingrediente curate, pe bază de uleiuri naturale, fără SLS, SLES, parabeni, microparticule din plastic, uleiuri esentiale sau coloranti și au grijă pielea sensibilă, parfumând-o cu arome delicioase de pepene galben, vanilie, fructe de pădure, măr verde sau mirosul copilariei – mirosul gumei de mestecat. Ce crezi că le-ar plăcea cel mai mult? Gelurile de duș pe bază de ingrediente spumante delicate, bile de baie cu extracte de plante și panthenol, ce pot fi folosite în siguranță pe pielea sensibilă sau uscată, șampon & gel de duș, (formulă 2 în 1, fără lacrimi) sau săpunuri plutitoare (ce nu se scufundă) în formă de animăluțe care fac baia super distractivă?

Cadoul perfect pentru ea

Întrucât iarna celulele pielii intră într-o perioadă intensă de regenerare, aceasta este perioada perfectă pentru exfolierea pielii. Răsfaț-o cu gama de exfoliante faciale și corporale, bile de baie și măști de la Beauty Jar. Brand responsabil cu mediul înconjurător, Beauty Jar combină ingrediente naturale în proporție de peste 90%, o producție manuală și o abordare “eco-friendly” cu arome suprinzătoare de fructe precum portocale, cocos, cacao, mango, cireșe sau rodie, combinate cu alge marine, vitamine, uleiuri și unturi naturale hrănitoare. Rezultatul este un deliciu pentru corp și simțuri. Din formulele blânde, fără SLS sau parabeni, iau naștere texturi curate, hrănitoare, colorate și parfumate care o vor cuceri cu siguranță.

Cadoul perfect pentru mama

Vârsta este doar un număr, dar câteodată putem ajuta timpul să înghețe în loc prin cosmetice curate și eficiente. Iar mama merită întotdeauna tot ce e mai bun, pentru toată grija pe care ne-o poartă. Cosmeticele inovative Indeed Labs sunt perfecte pentru minimizarea semnelor îmbătrânirii, redând elasticitatea, strălucirea și luminozitatea tenului.

În crearea produselor Indeed sunt folosite doar ingrediente active inovatoare, de înalta calitate, atent cercetate și susținute de date științifice, printre care se numără bakuchiol, alantoină, niaciamide, peptide asemănătoare retinolului, elastomer, probiotice și multe extrase din plante cu efect antioxidant și anti-aging precum rodia, ceaiul verde sau cofeină. Majoritatea produselor cosmetice Indeed sunt vegane și netestate pe animale, reflectând perfect motto-ul Indeed: Real science. Real claims. Real people. Real results.

Cadoul perfect pentru el

Deși bărbații tind să nu acorde aceeași importanță îngrijirii pielii, aceasta are nevoie de aceeași atenție pe care femeile o acordă în general tenului și de cosmetice compatibile cu PH-ul și structura ei celulară. Ce-ai spune de un after shave cu babassu și bergamotă sau un ulei organic pentru barbă de la Gentlemen’s Tonic? Îmbinând tehnici tradiționale și moderne, Gentlemen’s Tonic oferă cosmetice personalizate care luptă eficient împotriva stresului oxidativ și a poluării extrene, revigorând pielea și oferind o stare generală de bine prin parfumuri naturale sutile, dar bărbătești.

Indiferent de cadoul pe care îl alegi pentru cei dragi ție, acesta este atât un gest de mulțumire și apreciere, dar mai ales un pretext pentru a le oferi cel mai frumos cadou: timpul pe care îl petreceți împreună în jurul bradului și a mesei festive.