You are currently viewing Probioticele – beneficii pentru ten

Probioticele – beneficii pentru ten

Probioticele sunt microorganismele care ajută corpul uman să își mențină starea optimă de sănătate și să își fortifice sistemul imunitar pentru a lupta împotriva virusurilor și bacteriilor. În ultimii ani se vorbește mult despre beneficiile probioticelor asupra sănătății, însă acestea fac parte și din compoziția anumitor produse cosmetice, destinate cu precădere tenului sensibil.

Pobioticele au fost denumite bacterii bune, care se găsesc în mod natural în organism și ne ajută să asimilăm corect substanțele nutritive și să luptăm cu infecțiile. Aceste microorganisme se găsesc în intestine, în cavitatea bucală, la nivelul pielii și în căile respiratorii superioare. Rolul acestora este de a crea o peliculă protectoare împotriva microbilor și de a lupta cu infecțiile și dezechilibrele gastointestinale, infecțiile vaginale și urinare și de reglare a tranzitului intestinal.

Pe lângă numeroasele beneficii pentru starea noastră de sănătate, probioticele au un efect benefic asupra pielii, contribuind la o hidratare și protecție mai eficiente, prin creșterea producției naturale de sebum. În urma testelor de laborator, s-a constatat că nivelul de hidratare al pielii în urma folosirii produselor cu probiotice este semnificativ mai mare.  

Prin susținerea funcției de protecție a pielii și menținerea echilibrului culturilor de probiotice, pielea este protejată împotriva radicalilor liberi și a substanțelor nocive din mediu, textura și capacitatea de hidratare a pielii fiind îmbunătățite. De asemenea, folosirea de produse cosmetice care au în compoziție probiotice reduce sensibilitatea tenului la substanțe alergene.

Photography and Postproduction

Printre beneficiile probioticelor pentru sănătatea pielii se numără întreținerea barierei cutanate naturale de protecție, refacerea hidratării, reducerea pH-ului, previn formarea ridurilor și încetinesc îmbătrânirea tenului, influențează pozitiv sensibilitatea tenului și diminuează acneea, capilarele sparte și cuperoza.

Îți recomandăm folosirea produselor Kili-g cu probiotice, create special pentru pielea sensibilă, care ajută la restabilirea structurii unui ten sănătos.

Apa micelară cu probiotice pentru ten sensibil și acneic te ajută să cureți eficient și delicat pielea, cu formula 100% naturală, care ajută la reglarea secreției de sebum, combate acneea și previne apariția acesteia. Probioticele și extractele naturale din compoziție au proprietăți antiinflamatoare, calmează și hidratează pielea iritată și te ajută să îți menții tenul sănătos și perfect hidratat.

Spuma de curățare facială cu probiotice pentru ten sensibil este hipoalergenică și inodoră și te ajută să îndepărtezi eficient impuritățile de la nivelul pielii. Are în compoziție ingredientul brevetat Biotilys® derivat din probiotice, cu proprietăți excepționale care restabilesc bariera de protecție a pielii. O poți folosi zilnic, deoarece conține ingrediente active 100% naturale, care curăță pielea și porii în profunzime și îndepărtează excesul de sebum, combate acneea și reduce roșeața.

După curățarea tenului, poți folosi o cremă de față cu probiotice pentru ten sensibil și acneic, care reduce roșeața și sebumul în exces, nu închide porii și este absorbită rapid în piele. Ingredientele naturale active echilibrează secreția de sebum și combat eficient acneea, în timp ce hidratează tenul delicat.

Pentru pielea uscată și sensibilă, îți recomandăm loțiunea de corp cu probiotice, cu ingredientul inovator Biotilys® cu caracteristici unice care restabilesc bariera protectoare a pielii. Este potrivită pentru utilizarea zilnică după duș, pentru a hidrata profund pielea sensibilă.

Pentru scalpul sensibil și părul uscat, șamponul cu probiotice hipoalergenic este ideal, pentru că are în compoziție ingrediente 100% naturale, care ajută la hidratarea pielii scalpului. Extractul de lemn dulce calmează și hidratează pielea, păstrând în același timp părul moale hidratat și strălucitor.