You are currently viewing Îngrijire specială pentru bărbați

Îngrijire specială pentru bărbați

Primăvara, nu doar pielea femeilor are nevoie de îngrijire suplimentară, ci și cea a bărbaților. Produsele cosmetice pentru bărbați sunt create astfel încât să ofere exact îngrijirea de care au nevoie, atât pentru piele, cât și pentru păr sau barbă. Pentru a obține cele mai bune rezultate, este important să alegi produse naturale, organice, din ingrediente cât mai curate, care să ofere rezultatele cele mai bune.

Dacă în trecut îngrijirea tenului era o preocupare strict feminină, în prezent din ce în ce mai mulți bărbați sunt interesați de rutinele care să ofere pielii un aspect sănătos. De aceea, companiile cosmetice și-au adaptat abordarea și au lansat în ultimii ani produse create exclusiv pentru bărbați.  

Pielea bărbaților este diferită de cea a femeilor, în special pielea feței. Este mult mai rezistentă la efectele negative ale factorilor de mediu și îmbătrânește mult mai lent, ridurile fiind în general vizibile după vârsta de 35 de ani. Însă, odată cu trecerea timpului și îmbătrânirea tenului, pielea nu mai are capacitatea de a reține hidratarea și apar primele riduri. În plus, pielea bărbaților secretă de 2 ori mai mult sebum, de aceea se recomandă folosirea de produse care nu sunt pe bază de ulei și creme cu texturi non-grase. În schimb, produsele destinate femeilor conțin ingrediente care formează o bază uleioasă, care dăunează pielii bărbaților.

Noi, la Biocart, alegem cu grijă toate produsele pe care le adăugăm în gamă, pentru ca fiecare produs pe care îl oferim să fie cât mai natural, din ingrediente curate, cu proprietăți și beneficii numeroase pentru îngrijire și sănătate. Suntem atenți la ingredientele conținute, la modul în care sunt testate și certificate produsele și încercăm zi de zi să îți oferim tot ce e mai bun.

Și pentru că luna februarie este una specială, ne-am gândit să facem lucrurile mult mai ușoare și să îți oferim o reducere de 15% la TOATE produsele pentru bărbați de pe site.

Îți recomandăm cu drag produsele Gentlemen’s Tonic, un brand luxury destinat bărbaților, cu game apreciate de bărbați din întreaga lume pentru beneficiile inovatoare anti-îmbătrânire și dezvoltate să răspundă nevoilor reale ale pielii bărbaților. Gama de produse tonice Babassu & Bergamot nu conține ingrediente sintetice, aditivi chimici nocivi sau parabeni și are la bază doar ingrediente naturale, derivate din plante. Este una din cele mai complexe game de retail de lux pentru bărbați de pe piață.

66°30 este unghiul de înclinare a Pământului și originea cicliățtii anotimpurilor și conceptul care a stat la baza liniei complete de produse cosmetice organice pentru bărbati, adaptată nevoilor esențiale ale pielii. Complexul unic Urban Shield®, este prezent în toate produsele destinate îngrijirii bărbaților. Urban Shield® acționează ca o barieră împotriva agresiunilor din mediu (lumina solară, ozonul, poluarea, aerul condiționat, stresul etc). Ingredientele din aceste produse oferă o protecție maximă pentru piele pe tot parcursul zilei.  

Brandul Proverb folosește în compoziția produselor ingrediente curate, active, naturale și organice, cum ar fi proteinele, antioxidanții și enzimele, cu eficacitate dovedită prin teste de laborator. Îți recomandăm să folosești produsele din gamă mai ales dacă ai un stil de viață activ, iar pielea ta are nevoie de un boost de hidratare.

În luna iubirii, te așteptăm la cumpărături să alegi un cadou special creat pentru îngrijirea bărbaților, la un preț mai accesibil!