55,20 lei

5/5

Produs cruelty-free (acreditat PETA), Vegan-friendly si ecologic
Setul contine:
– 1 pensula pentru highlighter
– 1 pensula pentru contouring
Ideal pentru evidentierea zonei pometilor si conturului fetei

BRAND: So Eco

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

În stoc

Cumperi acest produs și beneficiezi de 6 puncte!
EAN: 5060903874318

Prima comandă la noi?

Folosește codul de reducere PRIMA atunci cand comanzi si beneficiezi de 10% reducere.

Intra in comunitatea Ambasadoarelor Biocart

Bucura-te de beneficiile exclusive!

Descriere

Set 2 Pensule Ecologice pentru Contour & Highlight, So Eco

Esti pregatita pentru un ten perfect?

Dispunand de 2 pensule de machiaj ultra-moale, ecologice si fara cruzime, setul So Eco Contour & Highlight Set include o perie de contur pufoasa, ideala pentru amestecarea atat a bronzului crema sau pudra, cat si a produselor de contur, precum si o pensula de precizie pentru aplicarea iluminatorului. Peria pentru highlighter are peri moi si este plata si conica la capat pentru a va permite sa plasezi produsul exact acolo unde doresti.

Accesoriile de machiaj So Eco sunt acreditate PETA, crulety-free si vegan-friendly, si sunt create cu grija pentru mediu, dupa principii eco. De aceea nu contin plastic.

 

Mod de utilizare

Instructiuni de folosire:

  • Pensula pentru iluminator – aplica produs pe pensula si aplica pe piele prin miscari de C, incepand cu zona superioara a pometilor, inspre tample. Excelenta pentru produse crema sau pudra.
  • Pensula pentru contur – aplica produs pe pensula, apoi aplica pe frunte, mandibiula si barbie si blenduieste bine, bedefinind trasaturile tale preferate. Excelenta pentru produse crema sau pudra.

 

 

Ingrediente

Maner din lemn de mesteacan (46.4%), manson din aluminiu reciclat (16.1%), peri sintetici din nailon (37.5%)
Fereastra transparenta a produsului este creata din amidon de porumb, nu din plastic.
Ambalajul exterior este creat din carton reciclabil.
Ambalajul este printat cu cerneala din soia.

Brand

So Eco

Brandul So Eco face parte din Soinvogue, companie sustenabila de beauty din UK, relansata in 2021, care se concentreaza exclusiv pe furnizarea de produse de infrumusetare sustenabile si de inalta calitate. Gama include:
– pensule si buretei de machiaj ecologice pentru fiecare pas al unui machiaj impecabil
– accesorii de beauty (perii si pieptene pentru par ecologice)
– produse pentru baie (manusi, perii si bureti de baie ecologici)

Printr-un parteneriat cu Tree Nation, So Eco a plantat, pana in prezent, peste 200.000 de copaci, salvand planeta de la poluarea cu peste 7000 de tone de CO2. Impactul pozitiv al brandului asupra planetei creste o data cu dezvoltarea companiei. Pana la sfarsitul lui 2022, So Eco plantase aproximativ 500.000 de copaci.

Un alt obiectiv cheie pentru Invogue, si implicit So Eco, este reducerea plasticului de-a lungul intregului sau lant de aprovizionare. In 2021, Invogue si-a schimbat majoritatea ambalajelor in care sunt transportate produsele de la plastic la carton, reducand cu peste 75% utilizarea plasticului in ambalaje. Astfel, So Eco a reusit sa-si reduca amprenta de carbon si continua sa investeasca in dezvoltarea de materiale biodegradabile atat pentru produse, cat si pentru toate ambalajele acestora.

Accesoriile de machiaj So Eco sunt acreditate PETA, crulety-free si vegan-friendly, si sunt create cu grija pentru mediu, dupa principii eco. De aceea nu contin plastic.