56,90 lei

5/5

Produs cruelty-free (acreditat PETA), Vegan-friendly si ecologic
Setul contine 2 bureti ideali pentru aplicarea si blenduirea fondului de ten, corectorului si a altor produse cosmetice.

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Stoc epuizat

Prima comandă la noi?

Folosește codul de reducere PRIMA atunci cand comanzi si beneficiezi de 5% reducere.

Intra in comunitatea Ambasadoarelor Biocart

Bucura-te de beneficiile exclusive!

Descriere

Set 2 x Beauty Blender Ecologic, So Eco

Blenduieste machiajul la perfectiune cu buretele pentru ten So Eco. Acesti 2 bureti ultra-moi nu lasa fulgi sau micro-particule pe piele, pot fi folositi pe pielea sensibila si te ajuta sa creezi de fiecare data o baza de machiaj impecabila, fara urme. Versatili, buretii pot fi folositi pentru a aplica atat produse lichide, cat si pudra.
Pentru o blenduire mai usoara, utilizeaza buretii umezi.

Accesoriile de machiaj So Eco sunt acreditate PETA, crulety-free si vegan-friendly, si sunt create cu grija pentru mediu, dupa principii eco. De aceea nu contin plastic.

Instructiuni de folosire:

Pentru o stralucire naturala, dewy, umeziti buretele dorit si stoarceti excesul de apa inainte de a tapota tenul cu buretele. Pentru o aplicare cu acoperire completa, utilizati buretele uscat.
Utilizati partea rotunjita a buretelui pentru a amesteca machiajul in zone mari ale fetei, prin tamponare repetata.
Utilizati varful buretelui pentru a acoperi orice pete sau imperfectiuni pe zonele mai mici, greu accesibile ale fetei.

 

Ambalajul exterior este creat din carton reciclabil.
Ambalajul este printat cu cerneala din soia.

Brand

So Eco

Brandul So Eco face parte din Soinvogue, companie sustenabila de beauty din UK, relansata in 2021, care se concentreaza exclusiv pe furnizarea de produse de infrumusetare sustenabile si de inalta calitate. Gama include:
– pensule si buretei de machiaj ecologice pentru fiecare pas al unui machiaj impecabil
– accesorii de beauty (perii si pieptene pentru par ecologice)
– produse pentru baie (manusi, perii si bureti de baie ecologici)

Printr-un parteneriat cu Tree Nation, So Eco a plantat, pana in prezent, peste 200.000 de copaci, salvand planeta de la poluarea cu peste 7000 de tone de CO2. Impactul pozitiv al brandului asupra planetei creste o data cu dezvoltarea companiei. Pana la sfarsitul lui 2022, So Eco plantase aproximativ 500.000 de copaci.

Un alt obiectiv cheie pentru Invogue, si implicit So Eco, este reducerea plasticului de-a lungul intregului sau lant de aprovizionare. In 2021, Invogue si-a schimbat majoritatea ambalajelor in care sunt transportate produsele de la plastic la carton, reducand cu peste 75% utilizarea plasticului in ambalaje. Astfel, So Eco a reusit sa-si reduca amprenta de carbon si continua sa investeasca in dezvoltarea de materiale biodegradabile atat pentru produse, cat si pentru toate ambalajele acestora.

Accesoriile de machiaj So Eco sunt acreditate PETA, crulety-free si vegan-friendly, si sunt create cu grija pentru mediu, dupa principii eco. De aceea nu contin plastic.