95,20 lei

5/5

Produs cruelty-free (acreditat PETA), Vegan-friendly si ecologic
Setul contine:
– 1 pensula pentru concealer
– 1 pensula pentru pudra
– 1 pensula pentru fond de ten
– 1 pensula muti-tasking
Ideal pentru machiajul complet al fetei

BRAND: So Eco

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

În stoc

Cumperi acest produs și beneficiezi de 10 puncte!
EAN: 5060226334537

Prima comandă la noi?

Folosește codul de reducere PRIMA atunci cand comanzi si beneficiezi de 10% reducere.

Intra in comunitatea Ambasadoarelor Biocart

Bucura-te de beneficiile exclusive!

Descriere

Set 4 Pensule Ecologice pentru Machiajul Fetei, So Eco

Setul So Eco Face Makeup Brush este creat special pentru un machiaj complet al fetei, de la aplicarea fondului de ten la highlighter si contouring. Pensulele te ajuta sa creezi cu usurinta si precizie un aspect natural sau dramatic, indiferent de preferinte. Si, in plus, este ecologic. Setul contine patru pensule fabricate din peri de taklon cruelty-free si manere durabile din bambus.

Acest set contine:

  • Pensula pentru concealer – aceasta perie mica multifunctionala este perfecta pentru aplicarea rujului si pentru conturarea buzelor sau pentru ascunderea petelor.
  • Perie conica pentru blending – aceasta perie conica pufoasa este excelenta pentru blend-uirea produselor tale preferate: pudra, produse pentru contouring si highlighter.
  • Pensula pentru fond de ten – aceasta perie ultra-moale aplica uniform fondul de ten pe piele pentru un finisaj impecabil, fara urme. Excelent pentru produse lichide sau crema.
  • Pensula in unghi pentru contur – defineste si sculpteaza trasaturile tale preferate cu aceasta perie de contur, care poate fi folosita pentru produse crema sau pudra.

 

Accesoriile de machiaj So Eco sunt acreditate PETA, crulety-free si vegan-friendly, si sunt create cu grija pentru mediu, dupa principii eco. De aceea nu contin plastic.

Mod de utilizare

Instructiuni de folosire:

  • Pensula pentru concealer – treci peria peste rujul preferat si aplica-l pe buze sau foloseste pensula pentru conturarea buzelor. Daca doresti sa acoperi pete sau imperfectiuni ale pielii, aplica produs pe perie si tapoteaza usor zona cu probleme pana la uniformizarea produsului.
  • Perie conica pentru blending – excelenta pentru blend-uirea produselor tale preferate. Treci peria peste pudra, produsul de contouring sau highlighter si aplica pe piele prin miscari circulare delicate pana la obtinerea rezultatului dorit.
  • Pensula pentru fond de ten – aplica produs pe pensula, aplica-l uniform pe piele si intinde bine pana la uniformizare. Excelent pentru produse lichide sau crema.
  • Pensula in unghi pentru contur – aplica produs pe pensula si aplica pe piele, definind trasaturile tale preferate. Excelenta pentru produse crema sau pudra.

 

Ingrediente

Bamboo Handle (47%), Recycled Aluminium Ferrule (15%), Nylon Synthetic Bristle (38%)
Maner din bambus (47%), manson din aluminiu reciclat (15%), peri sintetici din nailon (38%)
Fereastra transparenta a produsului este creata din amidon de porumb, nu din plastic.
Ambalajul exterior este creat din carton reciclabil.
Ambalajul este printat cu cerneala din soia.

Brand

So Eco

Brandul So Eco face parte din Soinvogue, companie sustenabila de beauty din UK, relansata in 2021, care se concentreaza exclusiv pe furnizarea de produse de infrumusetare sustenabile si de inalta calitate. Gama include:
– pensule si buretei de machiaj ecologice pentru fiecare pas al unui machiaj impecabil
– accesorii de beauty (perii si pieptene pentru par ecologice)
– produse pentru baie (manusi, perii si bureti de baie ecologici)

Printr-un parteneriat cu Tree Nation, So Eco a plantat, pana in prezent, peste 200.000 de copaci, salvand planeta de la poluarea cu peste 7000 de tone de CO2. Impactul pozitiv al brandului asupra planetei creste o data cu dezvoltarea companiei. Pana la sfarsitul lui 2022, So Eco plantase aproximativ 500.000 de copaci.

Un alt obiectiv cheie pentru Invogue, si implicit So Eco, este reducerea plasticului de-a lungul intregului sau lant de aprovizionare. In 2021, Invogue si-a schimbat majoritatea ambalajelor in care sunt transportate produsele de la plastic la carton, reducand cu peste 75% utilizarea plasticului in ambalaje. Astfel, So Eco a reusit sa-si reduca amprenta de carbon si continua sa investeasca in dezvoltarea de materiale biodegradabile atat pentru produse, cat si pentru toate ambalajele acestora.

Accesoriile de machiaj So Eco sunt acreditate PETA, crulety-free si vegan-friendly, si sunt create cu grija pentru mediu, dupa principii eco. De aceea nu contin plastic.