69,00 lei

5/5

Produs cruelty-free (acreditat PETA), Vegan-friendly si ecologic
Potrivit pentru perierea, descurcarea si coafarea parului
Setul include:
– 1 perie de descurcare delicata biodegradabila
– 1 pieptene biodegradabil
Fabricate din materiale provenite din surse etice, compostabile, reciclate si biodegradabile.

BRAND: So Eco

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

În stoc

Cumperi acest produs și beneficiezi de 7 puncte!
EAN: 5060903875094

Prima comandă la noi?

Folosește codul de reducere PRIMA atunci cand comanzi si beneficiezi de 10% reducere.

Intra in comunitatea Ambasadoarelor Biocart

Bucura-te de beneficiile exclusive!

Descriere

Set Ecologic Biodegradabil pentru Descurcarea Delicata a Parului, So Eco

Un set perfect pentru a descurca fara efort nodurile si parul incalcit, cu o deteriorare si rupere minima a parului. Peria permite descurcarea fara durere, iar perii moi maseaza scalpul pentru a stimula circulatia la nivelul foliculului de par.

Pieptenele biodegradabil este perfect pentru perierea parului la dus, pentru a va asigura ca balsamul e intins uniform si complet pe par. De asemenea, puteti pieptana parul umed sau sectiona uniform parul la coafare. Pieptenul natural poate fi folosit si pentru a peria parul uscat, atenueaza efectul static si mentine coafura neteda.

  • Descurca nodurile cu usurinta
  • Aluneca fara efort prin parul umed sau uscat
  • Perii flexibili previn deteriorarea si ruperea parului

Mod de utilizare

Maseaza scaplul, periaza, descurca si coafeaza parul umed sau uscat, rapid si fara efect static

Ingrediente

65% PLA handle, 15% TPR cushion, 3% wooden pins, 17% PLA comb/ 65% PLA maner, 15% TPR pernita, 3% peri de lemn, 17% PLA pieptene

Brand

So Eco

Brandul So Eco face parte din Soinvogue, companie sustenabila de beauty din UK, relansata in 2021, care se concentreaza exclusiv pe furnizarea de produse de infrumusetare sustenabile si de inalta calitate. Gama include:
– pensule si buretei de machiaj ecologice pentru fiecare pas al unui machiaj impecabil
– accesorii de beauty (perii si pieptene pentru par ecologice)
– produse pentru baie (manusi, perii si bureti de baie ecologici)

Printr-un parteneriat cu Tree Nation, So Eco a plantat, pana in prezent, peste 200.000 de copaci, salvand planeta de la poluarea cu peste 7000 de tone de CO2. Impactul pozitiv al brandului asupra planetei creste o data cu dezvoltarea companiei. Pana la sfarsitul lui 2022, So Eco plantase aproximativ 500.000 de copaci.

Un alt obiectiv cheie pentru Invogue, si implicit So Eco, este reducerea plasticului de-a lungul intregului sau lant de aprovizionare. In 2021, Invogue si-a schimbat majoritatea ambalajelor in care sunt transportate produsele de la plastic la carton, reducand cu peste 75% utilizarea plasticului in ambalaje. Astfel, So Eco a reusit sa-si reduca amprenta de carbon si continua sa investeasca in dezvoltarea de materiale biodegradabile atat pentru produse, cat si pentru toate ambalajele acestora.

Accesoriile de machiaj So Eco sunt acreditate PETA, crulety-free si vegan-friendly, si sunt create cu grija pentru mediu, dupa principii eco. De aceea nu contin plastic.