57,00 lei

5/5

Produs cruelty-free (acreditat PETA), Vegan-friendly si ecologic
Potrivit pentru uscarea si prinderea parului
Setul include:
– 1 prosop de lux pentru par
– 2 scrunchies din microfibra

BRAND: So Eco

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Stoc epuizat

Prima comandă la noi?

Folosește codul de reducere PRIMA atunci cand comanzi si beneficiezi de 10% reducere.

Intra in comunitatea Ambasadoarelor Biocart

Bucura-te de beneficiile exclusive!

Descriere

Set Ecologic Prosop de Par si Scrunchie, So Eco

Reduceti timpul de uscare a parului cu acest set de articole esentiale din microfibra ultra-moale pentru ingrijirea parului. Ingrijiti-va parul si reduceti ruperea cu ajutorul prosopului din microfibra care absoarbe umezeala fara a trage sau a provoca frecare.

Scrunchie-ul din microfibra este ideal pentru a-ti lega usor parul, absorbind si excesul de apa. Acest set ecologic si fara cruzime este setul perfect pentru a imbunatati rutina de ingrijire a parului.

Mod de utilizare

Prosop par: dupa baie, acopera parul umed cu prosopul si asteapta ca acesta sa absoarba excesul de apa.
Scrunchies: leaga parul rasucind elasticul in jurul parului umed sau uscat, fara a strange foarte tare.

Ingrediente

Polyester 85%, Acrylic 15%/ Poliester 85%, Acrilic 15%

Brand

So Eco

Brandul So Eco face parte din Soinvogue, companie sustenabila de beauty din UK, relansata in 2021, care se concentreaza exclusiv pe furnizarea de produse de infrumusetare sustenabile si de inalta calitate. Gama include:
– pensule si buretei de machiaj ecologice pentru fiecare pas al unui machiaj impecabil
– accesorii de beauty (perii si pieptene pentru par ecologice)
– produse pentru baie (manusi, perii si bureti de baie ecologici)

Printr-un parteneriat cu Tree Nation, So Eco a plantat, pana in prezent, peste 200.000 de copaci, salvand planeta de la poluarea cu peste 7000 de tone de CO2. Impactul pozitiv al brandului asupra planetei creste o data cu dezvoltarea companiei. Pana la sfarsitul lui 2022, So Eco plantase aproximativ 500.000 de copaci.

Un alt obiectiv cheie pentru Invogue, si implicit So Eco, este reducerea plasticului de-a lungul intregului sau lant de aprovizionare. In 2021, Invogue si-a schimbat majoritatea ambalajelor in care sunt transportate produsele de la plastic la carton, reducand cu peste 75% utilizarea plasticului in ambalaje. Astfel, So Eco a reusit sa-si reduca amprenta de carbon si continua sa investeasca in dezvoltarea de materiale biodegradabile atat pentru produse, cat si pentru toate ambalajele acestora.

Accesoriile de machiaj So Eco sunt acreditate PETA, crulety-free si vegan-friendly, si sunt create cu grija pentru mediu, dupa principii eco. De aceea nu contin plastic.