119,00 lei

5/5

Produs cruelty-free (acreditat PETA), Vegan-friendly si ecologic
Potrivit pentru machiajul fetei si ochilor
Setul cuprinde:
– 4 pensule pentru fata si ochi
– 1 portfard de calatorie
Fabricat din materiale ethically sourced, complet compostabile si biodegradabile

BRAND: So Eco

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

În stoc

Cumperi acest produs și beneficiezi de 12 puncte!
EAN: 5060455149636

Prima comandă la noi?

Folosește codul de reducere PRIMA atunci cand comanzi si beneficiezi de 10% reducere.

Intra in comunitatea Ambasadoarelor Biocart

Bucura-te de beneficiile exclusive!

Descriere

Set Natural Travel, 4 Pensule Ecologice pentru Machiaj, So Eco

Acest set contine patru pensule de machiaj luxuriante, moi si ecologice pentru o aplicare perfecta, o acoperire fara cusur si o definire impecabila. Foloseste portfardul de machiaj pentru a-ti depozita pensulele si ia-le cu tine in vacanta. Aceste pensule sunt potrivite pentru utilizare cu produse lichide, crema si pudra.

 

Setul contine:

  • Pensula pentru concealer
  • Pensula pentru fond de ten
  • Pensula pentru blush
  • Pensula pentru pudra

 

Ingrediente

Polyester (55.7%) Bamboo (21.2%) Nylon hair(16.2%) Aluminum ferrule (6.9%). Poliester (55.7%) bambus (21.2%) peri de nailon (16.2%) manson de aluminiu (6.9%)

Brand

So Eco

Brandul So Eco face parte din Soinvogue, companie sustenabila de beauty din UK, relansata in 2021, care se concentreaza exclusiv pe furnizarea de produse de infrumusetare sustenabile si de inalta calitate. Gama include:
– pensule si buretei de machiaj ecologice pentru fiecare pas al unui machiaj impecabil
– accesorii de beauty (perii si pieptene pentru par ecologice)
– produse pentru baie (manusi, perii si bureti de baie ecologici)

Printr-un parteneriat cu Tree Nation, So Eco a plantat, pana in prezent, peste 200.000 de copaci, salvand planeta de la poluarea cu peste 7000 de tone de CO2. Impactul pozitiv al brandului asupra planetei creste o data cu dezvoltarea companiei. Pana la sfarsitul lui 2022, So Eco plantase aproximativ 500.000 de copaci.

Un alt obiectiv cheie pentru Invogue, si implicit So Eco, este reducerea plasticului de-a lungul intregului sau lant de aprovizionare. In 2021, Invogue si-a schimbat majoritatea ambalajelor in care sunt transportate produsele de la plastic la carton, reducand cu peste 75% utilizarea plasticului in ambalaje. Astfel, So Eco a reusit sa-si reduca amprenta de carbon si continua sa investeasca in dezvoltarea de materiale biodegradabile atat pentru produse, cat si pentru toate ambalajele acestora.

Accesoriile de machiaj So Eco sunt acreditate PETA, crulety-free si vegan-friendly, si sunt create cu grija pentru mediu, dupa principii eco. De aceea nu contin plastic.