49,99 lei

5/5

Uleiurile esentiale organice contribuie la restabilirea echilibrului specific fiecarei chakre.
Asigurandu-ne ca mentinem aceste centre energetice in echilibru, ne va ajuta sufletul sa traiasca aceasta experienta umana cat mai putin traumatizant si detasat de materialismul societatii umane.
Aceste sinergii de uleiuri esentiale organice sunt create din dragoste pentru oameni, fara compromisuri facute in cadrul procesului care sa altereze calitatea produsului.

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Stoc epuizat

Prima comandă la noi?

Folosește codul de reducere PRIMA atunci cand comanzi si beneficiezi de 5% reducere.

Intra in comunitatea Ambasadoarelor Biocart

Bucura-te de beneficiile exclusive!

Descriere

Sinergie Magica CHAKRA COROANA, blend de uleiuri esentiale organice, Recharge, 10ml

7CHAKRE – Chakra Coroanei Uleiuri Esentiale Organice

Sahasrara (Sanscrită: सहस्रार, Sahasrāra) Chakra Coroanei, Crown Chakra este pozitionata in zona crestetului capului, este legata de glanda hipofiza.

Sahasrara este considerata a fi Chakra purei constiinte, aspectul interior al Sahasrarei se crede ca are legatura cu eliberarea de karma, actiune fiziologica cu meditatia, actiune mentala cu constiinta universala, unitara, si actiune emotionala cu existenta.

Principalele probleme care dezechilibreaza Chakra Coroanei implica probleme fiziologice ca intelepciunea si moartea.

Culoarea specifica acestei chakre este violetul si albul, purtand aceste culori creste vibratia energetica a acestei chakre.

Piatra specifica: Cuartz Clar

Printre uleiurile esentiale organice care contribuie la restabilirea echilibrului Chakrei Coroana sunt Lime, metoda de extractie presare la rece din coaja fructului, cu o aroma fructata, proaspat-citrica, are proprietatea terapeutica de antiseptic, detoxifiant, inlaturand gandurile negative si Floare de Lotus Alba metoda de extractie distilare cu aburi a florilor, are proprietatea terapeutica de a imbunatati concentratia, calmeaza sistemul nervos, avand excelente proprietati astringente.

Aplicare: Direct pe piele, la nivelul incheieturilor mainilor, pe talpile picioarelor, de unde este foarte repede absorbit, datorita porilor mari de la acest nivel, sau local unde este nevoie pe punctele specifice ale chakrei.

Dilutie 1%.

Precautii: A nu se folosi la copii mai mici de varsta de 3 ani; A nu se folosi de catre femei insarcinate, sau care alapteaza; A nu se folosi inainte de expunerea la soare; A se evita contactul cu ochii; A nu se lasa la indemana copiilor; A nu se utiliza intern; A nu se utiliza de catre persoanele alergice la grau. A nu se utiliza de catre persoanele Celiace; Pentru identificarea unor eventuale alergii, se recomanda pentru prima data aplicarea pe pielea din zona cotului; In cazul in care apar iritatii, se recomanda incetarea aplicarii pe piele.

OBSERVATII:

A se pastra sub 25℃, in locuri intunecate si racoroase, ferit de umezeala și lumina. A se agita inainte de folosire.
Acest produs nu este un medicament. Daca aveti sau suspectati ca aveti probleme de sanatate adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra

7CHAKRE conțin uleiuri esentiale organice, de calitate superioara, avand certificate ORGANIC USFDA, WHO-GMP, ISO 9001:2015.

Ingrediente (INCI): Lime (Citrus Latifolia Tanaka) si Floare de Lotus Alba (Nelumbo Nucifera), Ulei Vegetal de Germeni de Grau (Triticum Vulgare).

Brand

Recharge