You are currently viewing Zidac – Cel mai bun spray natural împotriva iritației cauzate de mască

Zidac – Cel mai bun spray natural împotriva iritației cauzate de mască

Zidac Laboratoires este un brand britanic cu o vastă experiență în dezvoltarea, producerea și distribuția de substanțe dezinfectante și produse pentru igienă naturale, de cea mai bună calitate. Inovația și flexibilitatea sunt cuvintele care descriu cel mai bine valorile companiei, care are capacitatea de a produce cantități impresionante de produse de îngrijire și dezinfecție în fabricile din Portsmouth. Compania colaborează cu cele mai cunoscute companii de produse pentru îngrijire, iar produsele beneficiază de cele mai stricte acreditări din domeniu.

Experții Zidac Laboratoires au creat dezinfectanți care au capacitatea de a elimina 99,99% din bacterii, iar produsele antibacteriene sunt formulate cu ingrediente din surse ecologice și au ambalaje 100% reciclabile.

Ca urmare a obligativității purtării măștii, Zidac Laboratoires a dezvoltat un spray natural hidratant împotriva iritației cauzate de masca de protecție, care are rolul de a reduce frecarea dintre piele și mască, pentru a crea o barieră protectivă și și de a proteja pielea împotriva iritației și a stresului produs de purtarea zilnică a măștii.

Iritația produsă de masca de protecție este o problemă frecvent întâlnită. Țesătura acesteia intră în contact cu pielea pentru o perioadă îndelungată, iar tenul poate suferi iritații. Cantitatea de sebum și produsele de machiaj care se pot acumula sub mască pot duce la apariția de erupții cutanate sau acnee. Un alt factor dăunător este temperatura ridicată, iar sub mască se creează umiditate, din cauza respirației.

Spray-ul împotriva iritației este un amestec de ingrediente naturale care acționează ca o loțiune tonică revitalizantă și ajută la refacerea nivelului optim de hidratare a tenului, nasului, obrajilor și buzelor, toată zona care este acoperită de masca de protecție. Îl poți lua cu tine oriunde, pentru a calma și revigora pielea afectată.

Are în compoziție un amestec de ingrediente naturale care au rolul de a calma și relaxa pielea obosită.

  • Apă florală de lavanda – Are efect calmant și anti-bacterial. Este un excelent tonic pentru piele.
  • Apă florală de trandafir – Este un tonic natural, cu efect calmant și hidratant pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel sensibil.
  • Dipotassium Glycyrrhizate – Îmbunătățește aspectul pielii uscate sau deteriorate prin reducerea descuamării și refacerea elasticității.
  • Bisabolol -Acționează ca anti-inflamator împotriva iritației.
  • Extract de rădăcină de ghimbir – Tonifica și reface pielea
  • Aloe Vera – Antioxidant cu vitaminele A si C, cu efect hidratant.

Pulverizează direct pe față de la o distanta de 15-20 cm, ținând ochii închiși și lasă să se usuce complet. Poate fi folost pentru îngrijirea pielii înainte și după purtarea măștii. Este recomandat ca produsul sa fie folosit de cel puțin două ori pe zi. Sprayul natural Zidac împotriva iritației cauzate de masca de protecție nu conține parabeni sau SLS, coloranți sau arome artificiale. Produsul este vegan.