You are currently viewing Îngrijire eficientă, delicată și de durată!

Îngrijire eficientă, delicată și de durată!

Regulile de igienă sunt parte din rutina noastră zilnică de îngrijire; le urmăm cu atenție, le luăm în serios și nu ne abatem de la ele. Sunt valabile în fiecare anotimp, dar primăvara, din cauza vremii instabile, virusurile și infecțiile sunt mult mai răspândite și mai susceptibile să aibă o răspândire rapidă.

În această perioadă este important să avem grijă de noi și de cei dragi și să respectăm regulile și recomandările pentru a fi feriți de infecții și virusuri. Spălatul mâinilor este cea mai comună și eficientă metodă pentru a ne apăra de factorii externi dăunători și pentru a ne păstra intactă starea de sănătate. Este recomandat să ne spălăm pe mâini înainte de a consuma orice fel de aliment, înainte și după ce am folosit toaleta, după ce am venit în contact cu suprafețe folosite intens de mai multe persoane, după ce umblăm cu bani, să nu ne atingem fața, gura, ochii fără a ne fi spălat în prealabil pe mâini.

Noi recomandăm să folosești săpunuri lichide naturale, create din cele mai pure ingrediente, prietenoase cu pielea, care curăță eficient. Săpunurile lichide conțin doar uleiuri vegetale de cocos sau palmier, uleiuri bogate în acizi grași nesaturați, vitamina E și uleiuri esențiale. Ingredientele naturale te ajută să ai o piele curată, hidratată, sănătoasă și catifelată. Curăță pielea în profunzime și oferă o hrănire delicată a mâinilor, corpului și feței, cu formule bazate pe cele mai bune ingrediente naturale. Produsele vegetale nu conțin alergeni și pot fi folosite în siguranță de toate presoanele, indiferent de tipul pielii.

Aceste produse sunt destinate îngrijirii zilnice, asigurând o curățare delicată, menținând, în același timp, echilibrul natural al pielii.

Poți alege un săpun lichid hidratant pentru mâini, față și corp, cu lapte de măgăriță, ideal pentru pielea sensibilă, datorită amestecului de lapte de măgăriță cu ulei de măsline, extract de gălbenele și extract de sunătoare. Săpunul curăță în profunzime, fără a irita pielea.

Un săpun lichid foarte eficient este cel vegetal hidratant cu ulei din arbore de ceai și ulei de neem, care este potrivit pentru toate tipurile de piele, organic, bio, care nu conține alergeni.

Gama de săpunuri lichide naturale La Dispensa se distinge pe piata cosmeticelor naturale prin experiența în domeniul produselor botanice și prin spiritul dinamic folosit pentru realizarea de produse inovative. Poți alege un săpun lichid hidratant cu chihlimbar și ulei de jojoba, natural, potrivit pentru toate tipurile de piele, cu lămâie și ulei de măsline, cu mosc alb și ulei de jojoba, cu ulei de lemn prețios si ulei de jojoba sau poți alege săpunul lichid cu aroma ta preferată, oferta este bogată!

Și pentru că știm cât de important este pentru noi toți să avem grijă de pielea și de sănătatea noastră, până la sfârșitul lunii martie, toate săpunurile lichide comandate de pe biocart.eu au 25% reducere.