You are currently viewing Cum ai grija de zâmbetul tău

Cum ai grija de zâmbetul tău

Un zâmbet frumos este un zâmbet ingrijit, sănătos și strălucitor, de aceea, ingrijirea zilnica a dintilor este o etapa importanța în rutina ta de îngrijire. Îți recomandam sa alegi cu atentile produsele de igiena orala și sa le optezi pentru acelea care îți protejeaza smaltul și împiedica formarea tartrului interdentar.

Pastele de dinți naturale, bio, au efect de albire și improspateaza respirația. În plus, le poți folosi cu încredere, deoarece ingredientele sunt alese cu grija pentru a nu deteriora smaltul și pentru a elimina în mod eficient placa și tartrul. Astfel, albul natural al dintilor este restabilit.

Ingredientele din compozitia pastelor de dinți naturale au proprietăți de remineralizare și revitalzare a smaltului în mod natural. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, recomandam și folosirea unor produse complementare pentru îngrijirea dintilor, o spuma de gura cu efect racoritor, care revigoreaza cavitatea bucala.

selective focus photography of child laughing

Specialistii recomanda să ne spalam pe dinți de 2 ori pe zi, după masa, și obligatoriu seara, iar periuta să fie schimbată la 3-4 luni. De asemenea, spalarea corecta a dintilor se face tinand periuta în unghi de 45 de grade fata de suprafața dintilor și executarea de miscari de rotatie pe interiorul și exteriorul acestora. Pentru a elimina bacteriile de pe gingii, apasa mai tare spre partea cu care se realizeaza masticatia. Durata periajului trebuie să fie de aproximativ 3 minute, pentru a fi eficient și pentru a obtine rezultatele dorite.

Îți recomandam sa alegi o pasta de dinți antiplaca, ce are in comozitie ulei de cocos și sare de zinc, cu efect antibacterian, care ajuta la descompunerea coloniilor de bacterii de pe suprafața dintilor și la reducerea formarii unei noi placi. Uleiul de nuca de cocos este o substanta naturala de albire și ajuta la revigorarea respiratiei.

Pasta de dinți pentru albire are în compozitie cărbune activ și este conceputa special pentru persoanele care cauta o soluție inovatoare și neconventionala pentru ingrijirea zilnica a dintilor. Pasta de dinți îndepărtează eficient tartrul și are efect puternic de albire a dintilor.

Pentru o îngrijire eficienta și cu efecte de durata, îți recomandam sa alegi o spuma revigoranta, cu ulei de menta și betaina naturala, care are rolul de a curata blând și de a revigora cavitatea bucala după masa, după cafea sau fumat. Spuma este o soluție rapidă și la indemana pentru situatiile când nu te poți spala pe dinți după masa. Uleiul de menta lasa o senzație de prospetime în gura. Betaina ajuta la reducerea senzatiei de uscaciune a gurii.

Este bine ca ingrijirea corecta a dintilor sa înceapă din copilărie, pentru ca obiceiurile bune de îngrijire să se formeze în timp, eficient. Pentru ingrijirea igienei orale a copiilor, noi recomandam folosirea unei paste de dinți organice pentru copii, cu aroma fructata, care conține suc de aloe vera și xilitol Aceasta pasta de dinți are rolul de a combate formarea tartrului și de a hidrata gura și gingiile.

Ingrijirea orala este un obicei care nu trebuie sa lipseasca din rutina noastră de îngrijire, iar pentru a obtine rezultatele dorite, urmează recomandarile pentru un periaj corect și folosește produse naturale, organice, din ingrediente testate și de origine controlata, care te ajuta să-ți ingrijesti dinții eficient, cu rezultate de durata.

Ana Maria Zotta

Ana este Beauty trainer Biocart