You are currently viewing Proud partners of TEDx Bucharest Women

Proud partners of TEDx Bucharest Women

Weekendul trecut am fost prezenti în calitate de parteneri la evenimentul organizat de TEDx Bucharest Women 2019, BOLD+BRILLIANT. A fost o onoare să ne aflăm alături de atâtea femei minunate care, prin acțiunile lor, influențează în bine societatea și sunt modele de urmat pentru noi toți.

Susținem întotdeauna proiectele inițiate de oameni creativi, care au menirea de a transforma societatea într-un mediu incluziv, deschis către inovație. Evenimentul TEDx Bucharest Women 2019 a fost o ocazie pentru noi de a face parte în mod activ dintr-un eveniment de anvergură, care a adunat la un loc femei din diverse domenii de activitate, care au ca scop comun crearea unei societăți mai bune.

La Biocart, încercăm în fiecare zi să contribuim la un mediu mai bun și mai sigur pentru noi și pentru cei din jur, de aceea alegem să avem în portofoliul nostru doar produse naturale, din ingrediente organice, atent alese pentru ca pielea să se bucure de cea mai bună îngrijire, în siguranță. Produsele noastre sunt naturale, certificate, și nu conțin substanțe toxice pentru organism.

Certificarea ECOCERT, pe care o îndeplinesc toate produsele pe care le comercializăm, înseamnă că ingredientele vegetale conținute provin din agricultura biologică, iar ambalajele sunt fabricate din materiale reciclabile și plastic biodegradabil.

Produsele noastre nu conțin parabeni, EDTA, organisme modificate genetic, parafina, silicon, saruri de aluminiu, PEG, parfumuri sintetice sau coloranti artificiali, ingrediente de origine animala (doar cele produse in mod natural, in foarte putine cazuri, care nu afecteaza deloc sanatatea si bunastarea animalelor).