You are currently viewing 66°30 – Linie completa de produse cosmetice organice pentru barbati, adaptata nevoilor esentiale ale pielii

66°30 – Linie completa de produse cosmetice organice pentru barbati, adaptata nevoilor esentiale ale pielii

66°30 este unghiul de inclinare al Pamantului si originea ciclicitatii anotimpurilor. Acest contrast simbolic intre forta universului si fragilitatea echilibrului sau se reflecta si in viata omului urban contemporan. 
66 ° 30 este o noua linie organica de ingrijire a pielii dedicata lui, creata pentru omul contemporan, condus de influente antagonice (forta si vulnerabilitate), increzator in viitor, dar si constient de echilibrul fragil al mediului in care traieste si al pielii sale. 
66 ° 30  este un brand GLOBAL de ingrijire cosmetica masculina, prezent in peste 30 de tari.

ISTORIA BRANDULUI 66°30

Dupa absolvirea EM Lyon, una dintre cele mai bune scoli de afaceri din Franta, Didier Arnaud, fondatorul brandului 66°30, a inceput sa lucreze in diverse departamente de vanzari si marketing ale mai multor companii internationale din Franta si strainatate. Profund angajat in lupta impotriva excluziunii,  in 1993 decide sa creeze o organizatie  pentru a ajuta oamenii saraci, bolnavi si defavorizati social. In prezent este presedintele acestei fundatii umanitare. In paralel, Didier a sustinut dezvoltarea agriculturii ecologice si comertul echitabil, devenind membru al Federatiei Nature & Progrès.La varsta de 47 de ani, continuand sa fie pasionat de ecologie si convins de necesitatea urgenta de a schimba si de a promova noi modele de dezvoltare economica care sa respecte mai bine atat fiintele umane cat si planeta, el decide sa creeze marca 66 ° 30, o marca inovatoare de produse cosmetice organice pentru barbati, care sa se alinieze convingerilor sale etice si sustenabile fata de mediul inconjurator.

Brandul organic 66 ° 30 pune astfel impreuna valorile, energia si sufletul lui Didier Arnaud, ce este convins ca progresul la nivel global va aparea cu o singura conditie: sa ne implicam activ acum si sa cautam solutii pentru imbunatatirea calitatii vietii noastre, a tuturor.

Incepand cu anul 2007, 66°30 este lider in randul produselor cosmetice organice si produselor de ingrijire corporala din Franta, si asta deoarece ofera produse inovatoare si eficiente pentru ingrijirea pielii, create pe baza unor ingrediente active vegetale puternic regenerante si a unor formule stiintifice inovatoare.>>> Descopera AICI gama completa de produse cosmetice organice premium pentru barbati 66°30, acum si in Romania! <<<

PRODUSE ORGANICE HI-TECH PENTRU BARBATI

Gama de produse cosmetice organice 66 ° 30  pentru ingrijirea tenului contine 5 produse extrem de eficinte pentru a combate efectele nocive ale stresului, factorilor de mediu, dieta zilnica dezechilibrata si lipsa de somn, provocari cu care se confrunta majoritatea barbatilor moderni de astazi. Fiecare produs organic 66°30 de ingrijire a pielii pentru barbati este conceput pentru un anumit moment sau o necesitate specifica a pielii: pentru a calma piela dupa barbierit, pentru a hrani, a hidrata intensiv,  a proteja sau a regenera pielea. In completarea produselor de ingrijire a tenului, 66 ° 30 a creat si gama Purity ce ofera barbatilor produse de elita pentru curatarea fetei, corpului si parului, compusa din produse organice de curatare cu pH neutru si infuzate cu ingrediente vegetale inovatoare cu eficinta sporita.

66 ° 30 : EFICIENTA ESENTIALA

Formulate din biomolecule din alge si minerale si pe baza unui complex de ingrediente inovatoare si brevetate – Urban Shield® – produsele 66 ° 30 reprezinta o linie hi-tech de ingrijire corporala creata special pentru barbati,  cu eficienta dovedita, testata in laboratoare independente.
Complexul sinergic unic 66°30, patentat Urban Shield®, este un complex unic vegetal din 5 plante puternic regenerante si protective, prezent in toate produsele liniei de ingrijire. Urban Shield® este o adevarata baricada impotriva agresiunilor stilului nostru modern de viata (razele UV, poluarea, aerul conditionat, stresul, etc). Ofera o protectie maxima si unica a pielii pe tot parcursul zilei oferind resursele necesare pentru a intari si pentru a preveni daunele zilnice.

Principalele ingrediente ale Urban Shield ®:

– Extractul de smochine ce hidrateaza si inmoaie pielea in timp ce impiedica “pierderea imperceptibila de apa”, factor important al imbatranirii premature a pielii. 
– “Copacul fluture” si cimbrul cultivat in Elvetia ce protejeaza pielea de aerul poluat 
– Montpellier Rockrose din Sudul Frantei ce elibereaza beta-endorfine relaxante si linistitoare 
– Alaria Escullenta (alge marine), recoltate in Arhipeleagul Bréhat din Franta, asigura pielii nutrienti bogati (Omega 3, 6 si 9, lipoamide si steroli). 
– Crambe maritime (alge marine) recoltate pe coastele Bretaniei, calmeaza pielea de efectele nocive ale razelor UVA si UVB.

66 ° 30 contine intre 76% si 88% ingrediente vegetale sau mai mult, adica de 4 pana la 5 ori mai mult decat in ​​produsele cosmetice clasice! In plus, intre 61% si 80% din ingredientele continute sunt organice, cu 6 pana la 8 ori mai mult decat criteriile de certificare organica impuse de Ecocert. Aceste extracte de plante naturale provin din biotopuri franceze si europene.

66 ° 30 este un brand certificat Cosmébio® de catre Ecocert.

DE CE 66°30 ESTE EXPERT IN COSMETICA ORGANICA PENTRU BARBATI?

  • Brand ULTRA ORGANIC & CONCENTRAT – CEA MAI INALTA CONCENTRATIE DE INGREDIENTE ORGANICE de pe piata produselor cosmetice BIO (99,55% ingrediente naturale si pana la 88% ingrediente organice)- un mix de peste 20 de ingrediente active vegetale in fiecare produs Produsele sunt ultra- concentrate in ingrediente active si au o concentratie foarte mica de apa (maximum 3%), spre deosebire de produsele cosmetice clasice care au 40-80% apa, si doar 5-15% ingrediente active. Acest aspect justifica eficienta ridicata a produselor 66 ° 30.
  • Brand eficient & multifunctional – Produse cosmetice usor de folosit si practice: – Focus real pe specificul pielii barbatilor si ingrijire in acord cu ciclul de regenerare al pielii zi/noapte
  • Brand certificat organic Ecocert – Brand ce detine distinctia Best Organic Cosmetic Brand si certificare din partea institutiei “L’Observatoire des Cosmetiques”, o recunostere de elita pentru industria produselor cosmetice organice
  • Ambalaje high-tech – Ambalaje simple, minimaliste, dar cu eficacitate ridicata- produsele sunt ambalate in flacoane airless care pastreaza integra calitatea continutului flacoanelor si eficientizeaza economisirea in utilizare, plus perioada de valabilitate a produsului: pompa din interior nu permite patrunderea aerului in interior, iar aplicatorul are un sistem de sigilare ce nu permite uscarea excesului de produs ramas pe pompa.
  •  Practic si estetic: efect natural de matifiere si absorbtie rapida

Produsele 66 ° 30 matifiaza tenul, fiind concepute pentru pielea speciala a barbatului·  Produsele se absorb rapid si nu lasa pielea incarcata sau grasa. Folosirea produselor 66-30 nu confera luciu pielii.

ANGAJAMENTELE ECOLOGICE SI VALORILE DE 66 ° 30

Ecologic66 ° 30 este membru al organizatiei Cosmébio® si brand certificat organic Ecocert). Brandul se bazeaza pe progresele recente din domeniul  „chimiei verzi” (tehnologia ecologica), promovand agricultura ecologica, productia locala si biodiversitatea.
Economic: practicarea comertului echitabil si achizitionarea materiei prime la nivel local, atunci cand este posibil, prin promovarea unui parteneriat direct si durabil cu producatorii independenti mici;
Social: sprijinirea initiativelor impotriva excluziunii si promovarea actiunilor urbane eco-inovatoare. (Proiectul “Premiile ecologice urbane”).

Angajamente concrete
Ambalajele produselor au fost reduse la minimum
Ambalaje realizate din hartie reciclata 100%, din padurile recoltate durabil (PEFC)
Imprimate cu cerneala din surse vegetale.
Ambalaje imprimate de o companie certificata “Imprim’vert”, care protejeaza mediul inconjurator.>>> Descopera AICI gama completa de produse cosmetice organice premium pentru barbati 66°30, acum si in Romania! <<<

Ana Maria Zotta

Ana este Beauty trainer Biocart