Cosmetice si Produse de ingrijire BIO de la Mádara
×

MADARA a inceput odata cu pasiunea a patru tinere femei din Letonia pentru un stil de viata sanatos, insotita de aspiratia catre un mediu mai verde, mai frumos, mai curat si mai sigur.

Ele si-au botezat visul MADARA – numele unei plante misterioase cu parfum dulce care creste de sute de ani pe pajistile din nordul Letoniei si printre dunele tarmului Marii Baltice si atat de iubite si la noi – sanzienele. De-a lungul secolelor femeile letone o foloseau impreuna cu alte ierburi in produse de frumusete si remedii naturiste. Acum este un simbol pentru o poveste despre stil de viata curat, frumusete si puterea plantelor nordice.

Dintr-un vis MADARA s-a transformat intr-o companie recunoscuta la nivel mondial pentru productia de cosmetice naturale unice. Principiile care stau la baza inaltei calitati, design-ul simplu si inspirat, antreprenoriatul onest sunt implementate de catre o echipa de patruzeci de oameni impreuna cu fondatoarele MADARA – Zane, Lotte, Paula si Liene. Iar legenda MADARA este de abia la inceput…

Produsele MADARA provin din Letonia – una dintre cele trei tari baltice. Plantele din aceasta regiune si-au adaptat rezistenta la conditiile de clima aspra si capteaza cu nesat razele de soare ori de cate ori acestea apar.

In timpul scurt al verilor nordice plantele isi concentreaza energia in perioada de eflorescenta, acumuland o cantitate unica de substante active. Din acest motiv extractele din plantele baltice, care stau la baza produselor MADARA, sunt atat de puternice si eficiente. Astfel MADARA a creat produse cosmetice de o calitate unica.

Produsele cosmetice MADARA sunt pe deplin naturale si certificate bio ECOCERT. Sunt create fara parfumuri sintetice, fara conservanti sintetici, fara uleiuri minerale, propylene glycol sau alte ingrediente artificiale.

Prin MADARA alegi produse cosmetice care au grija atat de frumusetea cat si de sanatatea ta.

Vezi mai mult →
Filtrează