Skin & Co Roma

SKIN & CO ROMA
Terapie pentru ten cu Extract de TRUFE NEGRE
Truffle Therapy - Crema concentrata pentru ochi

Îmbunătățită prin cercetări intensive, împreună cu decenii de experiență, Crema Concentrata pentru conturul ochilor Truffle Therapy este formulată pentru a hidrata și a hrăni zona delicată din jurul ochilor, dar și pentru a oferi fermitate și a netezi pielea, pentru un aspect mai tânăr.

SKIN&CO - o poveste de familie

În 1952, Giuseppina Balestra a lansat amestecul propriu de uleiuri botanice și preparate pentru îngrijirea pielii, conținând luxuriantele trufe negre de iarnă, mix cosmetic bazat pe rețete tradiționale italiene.

Realizate manual pe dealurile însorite din Umbria, Italia – produsele SKIN & CO îmbină perfect trecutul cu prezentul, tradiția cu inovația.

Angajamentul SKIN & CO este acela de a oferi clienților săi rezultate reale, rețete naturale infuzate cu substanțe botanice testate de-a lungul timpului și elemente ale științei; plus texturi bogate, oferind o experiență italiană autentică în confortul de acasa.
La baza formulărilor cosmetice de lux ale SKIN & CO sunt trufele negre de iarnă, cu puternice proprietăți antioxidante și anti-aging, precum și proprietăți senzoriale unice care sporesc experiența mediteraneană.
Realizate pe baza cercetărilor, în colaborare cu cea mai veche instituție din Italia, Universitatea din Bologna, produsele inovatoare SKIN&CO se ridică la standardele stilului de viață modern.

Produsele SKIN & CO se inspiră din specificul Coastei Mediteraneene, oferind parfumuri proaspete, texturi bogate și ingrediente vibrante care amintesc de verile petrecute în Italia.

Pozitie
Seteaza descrescator

Tabel Lista

4 per pagina

Articolele de la 1 la 4 din totalul de 15

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. Crema anti-age pentru fata,Truffle Therapy - Skin&Co Roma, 50 ml

  Crema anti-age pentru fata,Truffle Therapy - Skin&Co Roma, 50 ml

  343,00 RON
  Crema anti-age pentru fata,Truffle Therapy - Skin&Co Roma este formulata pentru a oferi efecte anti-aging si antioxidante remarcabile printr-o noua textura usoara care este absorbita rapid, lasand pielea matasoasa si moale. Crema Truffle Therapy este concentratul hidratant ideal si baza potrivita pentru orice tip de machiaj.
 2. Ulei ultra nutritiv pentru corp, Umbrian Truffle - Skin&Co Roma, 120 ml

  Ulei ultra nutritiv pentru corp, Umbrian Truffle - Skin&Co Roma, 120 ml

  161,00 RON
  Beneficiile și proprietățile calmante ale uleiurilor esențiale au fost aduse împreună într-un singur produs ultra-hidratant , nutritiv și antioxidant.
 3. Lotiune ultra hidratanta pentru corp, Umbrian Truffle - Skin&Co Roma, 230 ml

  Lotiune ultra hidratanta pentru corp, Umbrian Truffle - Skin&Co Roma, 230 ml

  121,00 RON
  Lotiune ultra hidratanta pentru corp, Umbrian Truffle - Skin&Co Roma. Formulata cu ulei de argan organic, unt de shea si un mix puternic de uleiuri esentiale, Lotiunea de corp Umbrian Apothecary este un tratament intensiv pentru piele care hidrateaza profund.
 4. Ulei hidratant pentru dus, Umbrian Truffle - Skin&Co Roma, 230 ml

  Ulei hidratant pentru dus, Umbrian Truffle - Skin&Co Roma, 230 ml

  111,00 RON
  Ulei hidratant pentru dus, Umbrian Truffle - Skin&Co Roma. O combinatie hidratanta puternica data de mix-ul dintre extractul de trufe negre si uleiurile esentiale bogate in amino-acizi, cum sunt uleiul de migdale dulci, de grepfruit sau de argan, Uleiul hidratant pentru dus face mult mai mult decat sa curete pielea.
Pozitie
Seteaza descrescator

Tabel Lista

4 per pagina

Articolele de la 1 la 4 din totalul de 15

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4