Cosmetice si Produse de ingrijire BIO de la Skin & CO Roma
×

O POVESTE DE FAMILIE

În 1952, Giuseppina Balestra a lansat amestecul propriu de uleiuri botanice și preparate pentru îngrijirea pielii, conținând luxuriantele trufe negre de iarnă, mix cosmetic bazat pe rețete tradiționale italiene.

Realizate manual pe dealurile însorite din Umbria, Italia – produsele SKIN & CO îmbină perfect trecutul cu prezentul, tradiția cu inovația.

Angajamentul SKIN & CO este acela de a oferi clienților săi rezultate reale, rețete naturale infuzate cu substanțe botanice testate de-a lungul timpului și elemente ale științei; plus texturi bogate, oferind o experiență italiană autentică în confortul de acasa.

La baza formulărilor cosmetice de lux ale SKIN & CO sunt trufele negre de iarnă, cu puternice proprietăți antioxidante și anti-aging, precum și proprietăți senzoriale unice care sporesc experiența mediteraneană.

Realizate pe baza cercetărilor, în colaborare cu cea mai veche instituție din Italia, Universitatea din Bologna, produsele inovatoare SKIN&CO se ridică la standardele stilului de viață modern.

Produsele SKIN & CO se inspiră din specificul Coastei Mediteraneene, oferind parfumuri proaspete, texturi bogate și ingrediente vibrante care amintesc de verile petrecute în Italia.

Vezi mai mult →
Filtrează