You are currently viewing Cosmeticele coreene Kundal – îngrijire naturală și parfumuri rafinate pentru părul tău
sursa foto @emily.eatingthyme

Cosmeticele coreene Kundal – îngrijire naturală și parfumuri rafinate pentru părul tău

Lansat în 2016 cu o gamă de tratamente naturale pentru păr, brandul coreean Kundal vine dintr-o linie lungă de antreprenori și experți coreeni care revoluționează industria de beauty în ultimii ani. Coreea este țara cu cele mai inovatoare branduri de cosmetice din industrie, ajungând ca azi să dea tonul la nivel mondial în materie de produse de îngrijire și frumusețe.
Filosofia brandului coreean Kundal are la bază convingerea că a folosi cosmetice naturale nu ar trebui să fie un lux și că azi, mai mult decât oricând, avem opțiunea de a alege naturalul și, implicit, natura în locul cosmeticelor de mass market ce conțin ingrediente nocive atât pentru noi, cât și pentru mediul înconjurător.


În portofoliul Kundal vei găsi trei game de produse (corp, păr, îngrijire facială) cu peste 48 de produse diferite având la bază 34 de parfumuri originale naturale, create împreună cu parfumieri de renume.
Cu peste 5 premii câștigate de la debut, printre care Premiul cel mare în cadrul Korea’s First Brand în 2020, și cu gamă de produse în continuă creștere, Kundal dezvoltă doar produse de îngrijire eco-friendly, care lasă o amprentă minimă asupra mediului.
Cosmeticele Kundal sunt create pe o schemă simplă: toate produsele din gamă sunt create pe aceeași formulă, potrivite pentru toate tipurile de păr, dar conțin parfumuri naturale diferite.

Șamponul hipoalergenic natural și extra hidratant, cu miere și macadamia, Kundal

Conține 97% ingrediente de origine naturala, peste 46 extracte naturale, 5 uleiuri naturale, unt de shea și pantenol. Șamponul este potrivit tuturor tipurilor de păr și are PH echilibrat între 5.0. și 6.0. Cel mai important, acesta este testat negativ la 12 ingrediente nocive: 7 tipuri de parabeni, fenoxietanol, benzofenonă, ulei mineral, MIT, CMIT. Mai mult decât atât, ingredientele din consistența cosmeticelor sunt EWG VERIFIED™, respectând standardele de sănătate și ecotoxicitate impuse de EWG’s Skin Deep®, iar toate parfumurile din consistența produselor sunt Certificate IFRA (parfumuri non-toxice).

Tratament hipoalergenic pentru păr, extra-hidratant cu proteine, Kundal

Tratamentele pentru păr Kundal sunt create după aceleași standarde de calitate ca și șampoanele, cu o mică diferență de formulare. Acestea conțin peste 29 ingrediente naturale, 6 tipuri de uleiuri esentiale extrase din plante, proteină LPP (o proteină ușor absorbită de păr) și sunt testate negativ la 10 ingrediente nocive: 7 tipuri de parabeni, benzofenona, MIT, CMIT.

Datorită keratinei hidrolizate, a aminoacizilor din mătase, a colagenului hidrogenat, respectiv a hialuronatului de sodiu, părul este hrănit, protejat și reparat, fără ca produsul să afecteze pielea sensibiliă a scaplului, iar parfumurile naturale sunt un deliciu pentru simțuri.

Șamponul și tratamentul Kundal cu parfum de pudră pentru copii, trezește senzațiile de căldură și iubire pe care le asociem cu bebelușii. Textura delicată lasă părul mătăsos și strălucitor, iar parfumul persită timp îndelungat.
Note de top: portocala, lamaie, bergamota
Note de mijloc: trandafir, ylang ylang, iris
Note de baza: mosc, lemn de cedru

Parfumul romantic și pur al șamponul și tratamentului Kundal cu flori de cireș relaxează simțurile și te transpune într-o grădină de primăvară.
Note de top: Portocala, grapefruit, lamaie
Note de mijloc: trandafir, flori de cires, heliotrop
Note de baza: mosc, lemn de cedru, ambra

Dacă ești un iubitor al mirosurilor de citrice, șamponul și tratamentul Kundal cu grapefruit roz este perfect pentru tine. Notele proaspete și dulci ale fructului revitalizează mintea și trupul, iar părul se bucură de îngrijirea naturală pe care o merită.
Note de top: grapefruit, piersica, yuza, ananas
Note de mijloc: orhidee, trandafir
Note de baza: lemn de cedru

Șamponul și tratamentul Kundal cu mosc alb a fost creat special pentru gusturile intense. Notele de bază – mosc, patchouli și vanilie – sunt des întâlnite în parfumurile pentru bărbați, făcând din acestea un produs potrivit atât pentru ea, cât și pentru el.
Note de top: mandarina
Note de mijloc: crin, iasomie, trandafir, ylang ylang
Note de baza: mosc, patchouli, vanilie

În industria înfloritoare de beauty din Coreea fiecare brand debutant are propriile valori, însă toate îmbină tradiția și inovația în formulele noilor cosmetice create, iar Kundal nu face excepție. Cosmeticele Kundal au formule minimaliste, fără ingrediente toxice, care îmbină extracte și parfumuri naturale pentru a hrăni corpul, a răsfăța simțurile și a transforma momentele de îngrijire personală în adevărate ritualuri de frumusețe.

Sursa foto @emily.eatingthyme