You are currently viewing Gentlemen’s Tonic, cea mai bună îngrijire pentru bărbați

Gentlemen’s Tonic, cea mai bună îngrijire pentru bărbați

Ce funcționează pentru femei, nu e la el de eficient și pentru bărbați, de aici și zicala „Bărbații vin de pe Marte, femeile de pe Venus”. Așa că de ce ar trebui bărbații să folosească produse de îngrijire special create pentru tipur lor de piele?

Pielea bărbaților este de aproximativ 25% mai groasă decât cea a femeilor, conține mai mult colagen și este mult mai grasă. Glandele sebacee ale bărbaților sunt mai mari și secretă mai mult sebum, porii sunt mai congestionați, așa că pielea este predispusă la apariția de puncte negre și de coșuri, probleme care poti fi prevenite prin folosirea unor exfoliante și produse de curățare mai blânde, care să nu ducă la dezechilibre chimice la nivelul pielii.

Femeile și bărbații pierd aproximativ 1% din colagenul prezent în piele pe an, însă după vârsta de 30 de ani, femeile pierd mai mult colagen decât bărbații. Colagenul și elastina nu se degradează la fel de repede în cazul bărbaților, datorită hormonilor diferiți și a prezenței testosteronului. Cu toate acestea, bărbații nu acordă foarte multă atenție îngrijirii pielii, deși este importantă folosirea de creme cu protecție solară, serumuri, creme pentru conturul ochilor, pentru a menține nivelul mai ridicat de colagen și elastină la nivelul pielii.  

În medie, un bărbat se bărbierește de 20.000 de ori în timpul vieții, iar acest lucru poate duce în timp la deshidratarea și sensibilizarea pielii, mai ales dacă nu se aplică produse specifice și de calitate pentru piele. Asigură-te întotdeauna că folosești produse de calitate, care nu conțin substanțe chimice dăunătoare. Pregătește și hidratează cu grijă pielea înainte și după ce te bărbierești, cu uleiuri, spume pentru ras și creme naturale, cu formule blânde.

Produsele Gentlemen’s Tonic sunt create luând în considerare toți factorii menționați, cu grijă ca acestea să conțină ingredientele necesare și formulele potrivite pentru pielea bărbaților.

Descoperă produsele noastre preferate pentru îngrijire și încearcă-le și tu:

Uleiul pre-bărbierit Babassu & Bergamot este o etapă esențială din rutina ta de bărbierit, ajutând la pregătirea și protejarea pielii. Folosit sub crema de bărbierit, acționează ca o barieră între piele și lama de ras, asigurând un bărbierit mai eficient și calmant pentru piele. Uleiul pre-bărbierit este un produs premiat, conține ulei de susan negru, care este unul dintre cei mai puternici antioxidanți naturali, care ajută în același timp la prevenirea iritațiilor după ras.

Crema de bărbierit tradițională este un produs potrivit pentru toate tipurile de piele, are în compoziție miere de manuka, care stimulează refacerea rapidă a țesutului cutanat, reduce iritațiile, conține acid lactic, care ajută la curățarea celulelor moarte ale pielii și este un puternic anti-bacterian, care stimulează imunitatea pielii.

După ras, aplică after-shave-ul balsam calmant, care este ideal pentru pielea proaspăt bărbierită și pentru bărbații a căror piele este predispusă la uscare și iritații. Castravetele și aloe vera din compoziție dau o senzație de prospețime și înmoaie pielea, în timp ce untul de shea, împreună cu uleiul de babassu, acovado și nuci braziliene ajută la hrănirea și hidratarea pielii după bărbierit.

Uleiul de barbă a fost special conceput pentru a hrăni pielea de sub barbă și barba în sine, pentru a o menține moale, strălucitoare și netedă. Conține uleiuri naturale, din semințe de struguri și argan, care se abosrb rapid în piele și ajută la calmarea și hidratarea pielii.

Îți recomandăm să folosești spuma facială pentru curățare zilnică, cu o formulă naturală și delicată, ideală pentru îngrijirea delicată a pielii. Spuma elimină excesul de sebum și impuritățile, menținând ph-ul natural al pielii. Spuma poate fi folosită pentru toate tipurile de ten și are o formulă delicată, potrivită pentru folosirea zilnică.

Descoperă toate produsele din gama Gentlemen’s Tonic și alege cele mai bune produse pentru îngrijirea naturală și eficientă!