You are currently viewing Cum ne vopsim părul acasă

Cum ne vopsim părul acasă

 • Post author:
 • Post category:Cosmetica

Dragile mele,

Revin cu informări mai detaliate în urma mesajelor primite de la voi legate de vopsitul acasă.

Știu că în această perioadă agendele mele erau pline cu programări și nu numai… cele mai multe dorințe aveau legătură cu schimbări de look. Normal, un alt anotimp, o altă lumină solară, o altă ținută, mult mai primavaratică.

Trăim ceva nou, trăim timpul ACUM, AZI. Ne permitem să visăm mai puțin și de aceea totul este schimbat. O parte dintre voi sunteti incă active la job, altele acasă, însa toate vrem să fim în continuare frumoase pentru NOI.

Multe dintre voi ați ținut pasul cu trendurile și de aceea acum balayage, ombre, bronzing etc sunt foarte greu de realizat acasă. Îmi doresc să înțelegeți că orice sfat ați primi, va fi foarte greu de pus in practică. De aceea, recomand să aveți răbdare până la momentul reintalnirii cu hairstylist-ul dumneavoastră, iar acolo unde este necesară vopsirea rădăcinii naturale sau/și acoperirea firelor de păr alb, să utilizați o culoare cât mai apropiată de culoarea naturală.

Dacă alegeți varianta vopsitului acasă va recomand următoarele etape:

 1. Informați-vă foarte bine despre brandul pe care doriți să-l achizitionați. Suntem deja sufocați cu multe ingrediente sintetice, mai trăim și această experiență de izolare, haideți să alegem produse benefice atât  corpului nostru, cât și mediului înconjurător, fără sulfați (SLS, SLES), silicon, parabeni. Alegem acum produse naturale și organice, de la branduri de încredere. Arganicare este o linie de produse formulate în mod unic pentru a hidrata părul, pentru a-l hrăni și revitaliza profund, protejându-l de factorii nocivi din mediu. Un alt brand de produse pentru îngrijirea părului în care poți avea încredere este Naobay, care are în compoziție ingrediente naturale, nu conțin parabeni, produse petrochimice, silicon sau alți compuși nocivi.
 2. Alegeți culoarea de vopsea cât mai apropiată de rădăcina crescută, va fi ușor să vă vopsiți acasă și ulterior repararea la salon va fi mai puțin costisitoare. Vă recomand să folosiți cu toată încrederea vopseaua naturală Noah, pe bază de ulei organic din semințe de in, cu protein de grâu și orez, care nu conține ammoniac, parabeni sau rezorcină.
 3. Cumpărați 2 tuburi de vopsea (40-50 ml tub standard). Pentru un vopsit acasă recomand o cantitate de 60-80 ml vopsea, în funcție de desimea și grosimea părului, cât și de centimetri crescuți de la rădăcină.
 4. Începeți aplicarea vopselei din spate către față, luând șuvițe cât mai subțiri și aplicați vopsea pe șuviță, nu o pieptănați cu pensula.
 5. În zona perciunilor și tot conturul feței aplicați strat mai gros de vopsea, mai ales dacă sunt prezente firele albe.
 6. Respectați, pe cât posibil, aplicarea doar pe zona crescută! Rabdare, vă rog! 😊
 7. Respectați timpul de acționare recomandat de producator.
 8. Daca nuanța vopselei aplicate la rădacina este apropiată de culoarea de pe lungimea părului, atunci în ultimele 10 minute emulsionați vopseaua pe toată lungimea părului.
 9. Daca aveți baby light, meshes, ombre, puteți reîncărca lungimea părului cu cea mai deschisă culoarea ce se apropie de cea existentă cu 20 de minute înainte de terminarea timpului de acțiune pentru rădăcină. Atenție, alegeți vopsea fără amoniac!
 10. Respectați pașii corespunzătorii spălării părului (îi regăsiți în acest articol)
 11. Fii veselă! Mai avem puțin și ne revedem!

Știu că nu va fi ușor pentru multe dintre voi, dar vă rog să apelați la cei dragi de lânga voi să vă dea o mâna de ajutor.

Vă recomand să fiți blânde cu părul vostru, nu vă supărați pe el dacă nu vă ascultă, iubiți-l mai mult – este singurul accesoriu pe care il avem permanent cu noi!

Vă îmbrățișez cu drag, Adina!