You are currently viewing Fast sales – produse naturale la preturi speciale

Fast sales – produse naturale la preturi speciale

Încercăm în permanență să fim la curent cu inovația și cu cele mai noi tendințe în domeniul cosmetic și să îți aducem aproape cele mai bune produse naturale. 

Produsele noastre au la bază rețete atent gândite și ingrediente organice, naturale, pentru ca tu să te bucuri de cea mai bună îngrijire. Alegem cu grijă produsele pe care ți le oferim și ne gândim întotdeauna ca experiența ta cu folosirea acestora să fie pozitivă, benefică și la îndemână.

Pentru că ingredientele active din produse sunt naturale, perioada de valabilitate este considerabil mai mică față de a altor produse care au formule bazate pe compuși chimici. Produsele sunt certificate ECOCERT, nu conțin parabeni, coloranți artificiali sau parfumuri sintetice și sunt atent verificate și combinate pentru a evita expunerea la ingrediente cu potențial toxic.
Păstrăm produsele în cele mai bune condiții, conform cu instrucțiunile de pe ambalaj, dar acestea au, la fel ca toate bunurile de larg consum, o dată de expirare.

Dorim ca tu să te bucuri de ele cât sunt în termenul de garanție, la un preț special. Așa că am creat o categorie separată pe site, FAST SALE, unde găsești produsele care se apropie de data de expirare, cu reduceri de până la 70%.

Crema anti-age Truffle Therapy de la Skin&Co Roma este formulată pentru a oferi un efect anti-îmbătrânire și conține substanțe antioxidante. Crema se absoarbe ușor, lăsând pielea mătăsoasă și catifelată. Formulată cu extracte puternic hrănitoare și tehnologii avansate, crema Truffle Therapy estompează liniile fine, ridurile și porii, în timp ce oferă o strălucire sănătoasă și hidratează tenul.

Crema ultrahidratantă pentru mâini Umbrian Truffle este ideală pentru a proteja mâinile de factorii nocivi din mediu și pentru a le menține hidratate. Formula exclusivă regenerează pielea prin conținutul ridicat de unt de shea și ulei de migdale dulci, în timp ce oferă un parfum delicat pentru o experiență senzorială plăcută.

Setul de îngrijire Skin&Co Roma include un gel exfoliant pentru corp, o loțiune ultrahidratantă pentru corp și o cremă ultrahidratantă pentru mâini și este un cadou ideal pentru cineva drag sau, de ce nu, chiar pentru tine! Extractul de trufe negre din compoziția produselor este o enzimă puternică care se transformă în oxigen, acționează rapid pentru a reduce efectele radicalilor liberi și îmbunătățește funcțiile celulelor cutanate. Untul de shea este o sursă bogată în grăsimi nesaturate și vitaminele E și D și pătrunde în profunzimea pielii pentru a o hidrata, pentru a stimula microcirculația și producția de colagen, combătând vizibil liniile fine și ridurile.

Toamna, pielea bărbaților are nevoie de îngrijire suplimentară, așa că recomandăm folosirea unui balsam esential pentru față bio 66-30. Balsamul ultrahidratant oferă un tratament complet și intens care protejează și repară pielea în perioadele reci. Poate fi folosit dimineața și seara pentru a combate semnele de îmbătrânire. Balsamul nu conține alcool, protejează, hidratează, tonifică, regenerează și calmează pielea.

After shave-ul gel cu extract de melc bio La Dispensa este o emulsie special creată pentru a calma și hrăni pielea după ras. Nu conține alcool sau uleiuri, este un produs vegetal fără alergeni. Ingredientele active, extractul de melc, aloe vera și extractul de Ginseng hrănesc pielea în profunzime fără a o irita.

Produsele SARYA COUTURE MAKEUP au fost create pentru a pune în valoare frumusețea naturală. Nu conțin parabeni, silicon sau parfumuri sintetice și sun formulate doar cu ingrediente naturale și organice de cea mai bună calitate. Materiile prime și conservanții naturali sunt obținuți din plante și flori alese special pentru beneficiile aduse pielii.