You are currently viewing Colectia de sapunuri vegetale artizanale Florinda La Dispensa

Colectia de sapunuri vegetale artizanale Florinda La Dispensa

FLORINDA – PARFUMUL EMOTIILOR

Sapunuri naturale artizanale realizate manual

100% traditie italiana

Lasa-ti simturile surprinse de gama unica de sapunuri vegetale naturale Florinda! Cu peste 180 de tipuri de parfumuri, selectate cu grija pentru a satisface cele mai variate preferinte, miresme reflectate in ambalajele cu design fermecator, gama de sapunuri Florinda se bazeaza pe 30 de ani de traditie si perfectionare continua. Alegerea perfecta pentru ingrijirea blanda a pielii si cadoul perfect pentru orice ocazie!

Sapunurile fine naturale Florinda sunt realizate avand la baza tehnici de de manufacturare traditional italiene si metode de rafinare la rece, procese prin care se asigura pastrarea eficacitatii ingredientelor naturale cheie pe care le contin. Toate etapele procesarii sunt efectuate numai in Italia, garantand astfel produse originale si puritatea ingredientelor vegetale continute. Sapunurile naturale cu extracte din plante si fructe Florinda la Dispensa sunt fabricate in intregime manual, in conformitate cu cea mai veche traditie italiana de productie. Toate sapunurile vegetale din gama Florinda au la baza ingrediente vegetale puternic hidratante si cu rol de curatare blanda, neprocesate termic, ceea ce le asigura pastrarea principiilor active. Sapunurile Florinda includ o gama larga de sapunuri care satisfac nevoile intregii familii: esente florale pentru mame, parfumuri dulci pentru copii, condimente pentru baieti si parfumuri puternice pentru tati.

Pentru a asigura o ingrijire delicata, dar eficienta, La Dispensa Florinda foloseste numai substante naturale, fara adaugarea colorantilor, parafinei si conservantilor.

RESPECT FATA DE NATURA

Ceea ce face sapunurile Florinda unice este lipsa uleiului de palmier din lista ingredientelor ce le copun si inlocuirea lui cu uleiuri vegetale de inalta calitate. Se stie ca utilizarea uleiului de palmier este principala cauza a despaduririi zonelor verzi tropicale, cauzand o reducere semnificativa a faunei si florei tipic tropicale. Angajamentul ecologic Florinda nu se opreste insa doar la ingredientele continute in sapunuri, ci continua si prin ambalajul folosit: hartie ecologica din celuloza albita in lipsa clorului, avand la baza cele mai stricte standarde de mediu, sociale si economice.

 COLECTIILE ARTIZANALE LA FLORINDA

Colectia artizanala florala

Colectia florala surprinde prin buchetul bogat de esente florale si designul cu totul special al ambalajelor, ceea ce le transforma in cadoul ideal pentru orice ocazie sau in micul gest de rasfat pentru tine.  De asemenea, pe site-ul nostru, www.biocart.eu, gasesti si sapunuri lichide florale.

Esente florale continute: primula, iris, azalee, floare de “nu ma uita”, narcisa, hortensie, garofita, regina noptii, calicantus, floarea pasiunii, mosc alb, iasomie, frezie, vanilie, flori de bumbac, lavanda, tuberoze, salcam, flori de mar, flori de rodie, flori de lotus, flori de portocal, flori de cires, flori de migdal, flori de hibiscus, flori de shea, floare de cactus, lacramioare.

Colectia artizanala fructata si tropicala

In timp ce colectia florala fascineaza prin parfumurile florale delicate si suave, absolut ametitoare, colectia fructata &  tropicala vine cu buchete proaspete, frash, ce provin dintr-un melanj de esente fructate si tropicale,  absolut ametitoare. Si, pe site-ul nostru, www.biocart.eu, ai si optiunea sapunurilor lichide.

Esente fructate si tropicale continute: mango, lime, ananas, goji, papaya, guava, mandarina,  cocos, lamaie, para, capsuni, piersica, pepene rosu, caisa, portocala, bergamota, Yucca, portocala amara, cactus, litchi, mar, smochina, fructul dragonului, carabola,  gutui.

SAPUNURILE FLORINDA- CADOUL IDEAL

Design-ul amabalajelor sapunurilor Florinda, realizat de catre ilustratori profesionisti dupa modele unice artistice de artizanat, le transforma in cadouri ideale pentru orice ocazie. Parfumul fermecator si ambalajul deosebit sigur vor impresiona placut! Doar incearca!

Cauta pe site-ul nostru cele mai potrivit sapun artizanal pentru ocazia speciala pentru care doresti sa il oferi. Cu peste 80 de sapunuri oferite, gama Florinda de pe www.biocart.eu iti va oferi sigur ceea ce cauti!

Ana Maria Zotta

Ana este Beauty trainer Biocart