You are currently viewing Home spa pentru starea ta de bine!

Home spa pentru starea ta de bine!

Învățăm treptat și împreună să ne creăm rutine noi, în care ne simțim confortabil și ne redau starea de bine și siguranță de care avem nevoie.  

Biroul s-a mutat acasă, locul de joacă s-a mutat acasă, restaurantul e acum la tine acasă, de ce n-ai avea și un spa la tine acasă, pentru a te răsfăța puțin după o zi în care ai lucrat în același decor?

Și să privim și partea bună a lucrurilor: nu trebuie să-ți mai faci griji că ai uitat să-ți faci programare, iar timpul pe care l-ai fi pierdut în trafic să ajungi la salon, îl poți transforma într-un timp doar al tău, în care ai grijă de pielea și de starea ta de bine. Și poți fi cât de creativă vrei; poți face chiar o sesiune de spa online, împreună cu prietenele. Sau le poți povesti ce produse grozave ai descoperit și ce trucuri ai inventat.

Așa că ne-am gândit să facem lucrurile mai ușoare și mai plăcute și ți-am pregătit o serie de rutine de îngrijire pentru ten pe care le poți face acasă. În spa-ul tău de acasă.

Dacă nu ai încercat încă produsele Biomer, acum e momentul potrivit! Din grijă pentru pielea ta Biomer Cosmetics a investit în cercetare și inovație și a găsit cele mai bune metode pentru a obține produse cosmetice cu formule naturale, din componente marine benefice pentru pielea ta. Produsele Biomer nu conțin parabeni și derivați din petrol sau organisme modificate genetic și nu sunt testate pe animale.

Rutina de îngrijire cu produsele din gama Biomer este simplă și eficientă și te ajuta ca în doar 5 pași să ai o piele hidratată și catifelată!

Pasul 1 – curățare

Spuma de curățare este ideală pentru perioadele în care nu aplici produse de make up, așa că ai nevoie doar de un singur produs pentru a-ți curăța tenul. Cea mai potrivită este spuma micelară, deoarece curăță foarte bine porii, degresează eficient tenul și se poate folosi și dimineața și seara.

Pasul 2 – tonifiere

Deși avem tendința să sărim de cele mai multe ori peste acest pas, este foarte important. Loțiunea tonică cu acid hialuronic restabilește ph-ul pielii, hidratează și pregătește tenul pentru aplicarea următorului produs din rutina de îngrijire.

Pasul 3 – exfoliere

Exfoliantul intensiv Biomer realizează o exfoliere în profunzime datorită enzimelor de papaină și fructul pasiunii, iar microparticulele de sâmbure de caisă măcinat realizează o exfoliere blandă a celulelor de la suprafața pielii. Acest exfoliant se poate folosi de 1-2 ori pe săptămână. Se aplică produsul și se masează ușor, cu mișcări circulare. Dacă ai tenul sensibil, în poți aplica și apoi îl lași să acționeze până la 10 minute.

Pasul 4 – masca

Masca detoxifiantă pe bază de argilă alba și ulei de argan este produsul care trebuie aplicat imediat după exfoliere deoarece calmează tenul cu ajutorul mentei din compoziție, hrănește datorită uleiului de argan și detoxifică și drenează datorită argilei albe. Se folosește de 1-2 ori pe săptămână; se aplică un strat nu foarte gros și se lasă să acționeze 15-20 de minute.

Pasul 5 – hidratare

Ultimul pas al ritualului zilnic de îngrijire este cel mai complex.

Serumul cu acid hialuronic și celule stem este cel care hidratează în profunzime și stimulează producția de colagen, având efect anti-age. Se aplică doar câteva picături prin masaj ușor ascendent, de lifting, până când produsul este complet absorbit în piele.

Urmatorul produs este destinat îngrijirii ochilor, deoarece pielea din jurul ochilor este mult mai subțire și are nevoie de atenție specială. Crema contur de ochi conține acid hialuronic și extract de melc și are efect decongestionant, elimină ridurile fine și pungile de sub ochi.

Crema de față recomandată este cea anti age, deoarece poate fi folosită si de persoane cu ten normal și de cele cu ten matur. Elimină ridurile fine, hidratează în profunzime și are efect de lifting.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, îți recomandăm să urmezi toți pașii din această rutină de home spa și să te bucuri de un moment doar al tău, creat special pentru starea ta de bine.

Ana Maria Zotta

Ana este Beauty trainer Biocart