You are currently viewing Natural, sigur, eficient!

Natural, sigur, eficient!

Oamenii sunt din ce în ce mai conștienți de faptul că îngrijirea cosmetică este strâns legată de sănătate și că produsele pe care le folosim au impact atât asupra pielii, cât și a stării noastre de bine. Cu siguranță, cea mai bună metodă de a avea grijă de frumusețea și de sănătatea ta, este folosirea de produse cosmetice naturale și organice, pentru a evita expunerea la ingredientele toxice prezente în produsele cosmetice clasice.

Pas cu pas, din ce în ce mai multe persoane recurg la metode naturale și organice de îngrijire, înțelegând că astfel au grijă de sănătatea lor, nu doar de aspectul exterior. De aceea, este important să folosim întotdeauna produse din surse sigure, certificate de autorități în domeniu. Ingredientele vegetale, naturale și bio din compoziția acestor produse cosmetice sunt atent verificate, testate și combinate, astfel încât să ofere complexe eficiente și sănătoase pentru îngrijire.

Inovația în domeniul cosmetic ne permite să beneficiem de tratamente eficiente și sigure, din ingredientele cele mai pure pe care le oferă natura. Am inclus în gama noastră de produse branduri certificate de autorități în domensiu, care creează produse cosmetice cu respect pentru natură și resurse și cu grijă pentru sănătatea și starea noastră de bine.

Biomer este un brand spaniol care a investit în cercetare și inovație, în colaborare cu cercetători de la Universitatea din Murcia, pentru a crea produse naturale unice, cu formule obținute prin combinarea componentelor marine cu plantele medicinale, ale căror biomolecule s-au dovedit eficiente pentru îngrijirea și sănătatea pielii.

Misiunea Dr.PawPaw este de a oferi produse multifuncționale, compacte, ușor de folosit în cât mai multe scopuri. Produsele Dr.PawPaw sunt accesibile și pot fi folosite de toata lumea, indiferent de vârstă! Este cel mai inovativ, premiat și apreciat brand cosmetic din Marea Britanie, iar printre celebritățile care s-au declarat îndrăgostite de produsele Dr.PawPaw se numără Chloe Moretz și Emma Watson. Produsele sunt create dintr-o varietate de ingrediente-cheie, cum este fructul paw-paw (papaya), aloe vera, ulei de măsline și ulei de cocos.

La Dispensa – de la tradiție la inovație. Inițial o mica afacere de familie, brandul La Dispensa se distinge pe piața cosmeticelor naturale prin tradiție și experiență și prin rețetele de succes sprijinite de teste specifice de laborator. Gama vastă de produse botanice de calitate are la bază formule cu tradiție, testate în timp. Gama Helidermina are ca și compus de bază extractul de melc, săpunurile vegetale Florinda sunt realizate manual după o rețetă străveche iar gama Delicato d’Asina folosește laptele de măgăriță ca ingredient prinicpal.

Biobaza este o linie de produse cosmetice naturale, dezvoltată de experți din industria farmaceutică. Produsele Biobaza sunt adaptate pentru pielea sensibilă, nu conțin conservanți, substanțe iritante, parfumuri artificiale sau coloranți. Pe fiecare produs Biobaza este marcat procentul exact al ingredientelor naturale din compoziție, iar acesta este întotdeuna de minim 95%. Produsele sunt formulate cu materii prime naturale: unturi, uleiuri, extracte, uleiuri esențiale. Fiecare lot este testat în laborator, iar calitatea produselor este monitorizată constant. În plus, toate produsele Biobaza sunt ambalate în recipiente care le păstrează intacte proprietățile până la final și nu sunt testate pe animale.

Laboratorio Naturale este o companie care a început într-un mic laborator din Italia, unde se produceau manual săpunuri naturale de cea mai bună calitate. Tehnica tradițională folosită nu compromite proprietățile și calitatea materiilor prime de natură vegetală (uleiuri prețioase, flori, extracte și esențe). Ingredientele sunt mixate la temperature joasă, procesate în recipiente în aer liber, monitorizate și amestecate permanent pentru a obține o mixtură uniformă, care este apoi turnată în forme de lemn, unde se usucă timă de 72 de ore. Astfel se obține glicerina naturală, care face săpunul delicat și calmant, potrivit pentru orice tip de piele. Cu timpul, gama Laboratorio Naturale a fost extinsă cu o linie de produse unice pentru îngrijirea corpului, produse create pentru a oferi o calitate înaltă și respect pentru mediul înconjurător.

Încercăm în permanentă să introducem în gamă produse naturale, obținute prin tehnici care nu afectează nediul înconjurător, nu sunt testate pe animale și sunt ambalate folosind materiale reciclate și reciclabile.

Te așteptăm pe site să descoperi toate produsele naturale, create cu grijă și atenție pentru ca tu să te bucuri de cea mai bună îngrijire!

Ana Maria Zotta

Ana este Beauty trainer Biocart