You are currently viewing Laptele de măgăriță, miracolul pentru o piele hidratată și catifelată

Laptele de măgăriță, miracolul pentru o piele hidratată și catifelată

Legenda spune că regina Egiptului, Cleopatra, obișnuia să facă băi cu lapte de măgăriță, pentru a-și menține pielea fină. Era convinsă că laptele de măgăriță o să îi păstreze pielea mereu tânără și catifelată.

Primul care a promovat beneficiile laptelui de măgăriță pentru piele a fost Hipocrate, părintele medicinei antice, care îl și recomanda pentru diverse afecțiuni și pentru menținerea aspectului tânăr al pielii.

Folosirea laptelui de măgăriță pentru proprietățile sale benefice pentru piele este un obicei care s-a păstrat până în zilele noastre. Laptele de măgăriță este bogat în vitamine și substanțe naturale hrănitoare și regenerante și menține echilibrul natural de hidratare al pielii.

Laptele de măgăriță este bogat în acizi grași Omega 3 și 6, ceramide și proteine, care ajută la menținerea hidratării pielii pentru o perioadă lungă de timp. Ca și compus al produselor cosmetice, laptele de măgăriță este ideal pentru pielea uscată și sensibilă și pentru diverse afecțiuni ale tenului, cum ar fi psoriazisul și eczemele.

Utilizat frecvent, laptele de măgăriță are proprietăți anti-îmbătrânire și de combatere a ridurilor și reduce liniile fine de expresie.

La Dispensa este un brand care se distinge pe piata cosmeticelor naturale prin experienta in domeniul produselor naturale, cu rețete de success sprijinite de teste specifice de laborator. Materiile prime folosite sunt de cea mai bună calitate, iar gama Delicato d’asina, care are la bază lapte de magariță este produsă în Italia (ca toate celelalte game ale brandului) și nu a fost testate pe animale.

Îți recomandăm să încerci o cremă de corp bio cu lapte de măgăriță, cu o textură delicată, bogată în ingrediente active naturale, unt de shea, ulei de argan și Vitamina E, care stimulează oxigenarea celulară și are efect calmant, hidratant și regenerant, vizibil chiar de la prima încercare.

Pentru a păstra buzele hidratate, încearcă un balsam de buze natural, bio, cu lapte de măgăriță, acid hialuronic, unt de shea, ulei de jojoba și ceară de albine, fără coloranță și alergeni.

Crema de față de zi și de noapte bio cu lapte de măgăriță are o textură delicată și este bogată în ingrediente active naturale, având numeroase proprietăți cosmetice și nutritive. Crema de față conține de asemenea unt de shea, ulei de argan, de măsline și Vitamina E, nu conține parabeni sau alergeni și este ideală pentru a hidrata pielea, indiferent de tipul tenului.

Pentru un păr sănătos și plin de volum, înceracă șamponul hidratant cu lapte de măgăriță, care curăță în profunzime fără a irita pielea capului. Amestecul de lapte de măgăriță, ulei de măsline, extract de sunătoare și extract de gălbenele te ajută să ai un păr strălucitor, sănătos, cu volum.