You are currently viewing Măștile naturale pentru păr de la Faith in Nature – tratamentul vegan perfect pentru părul tău

Măștile naturale pentru păr de la Faith in Nature – tratamentul vegan perfect pentru părul tău

Scăderile sau oscilațiile de temperatură pe care toamna le aduce cu ea slăbesc bariera de protecție a firului de păr. De aceea este important ca tratamentele pe care le folosești pentru părul tău să aibă o formulă naturală și curată care să nu afecteze și mai mult firul de păr.

Faith in Nature este un brand etic și sustenabil de cosmetice vegane, născut în Edinburgh în urmă cu 47 de ani. Create din 99% ingrediente naturale, cu 100% parfum natural, cosmeticele Faith in Nature sunt aprobate de Societatea Vegană, nu conțin parabeni, SLS sau coloranți și nu sunt testate pe animale. În plus, Faith in Nature pune accent pe ambalaje reciclate, reciclabile și biodegradabile, în încercarea de a reduce poluarea cu pastic.

Masca naturală cu ulei de cocos și unt de shea pentru păr normal sau uscat

Cunoscute pentru calitățile lor reparatoare, uleiul de cocos și untul de shea sunt combinația perfectă pentru părul uscat sau normal care are nevoie de un boost de hidratare. Părul rămâne moale și strălucitor, iar notele tropicale de cocos vor rămâne mult timp prinse în părul tău.

Masca naturală cu trandafir sălbatic și mușețel pentru păr normal sau uscat

Parfumul lemnos al tradafrului sălbatic și calitățile calmante ale mușețelului, echilibrate de puterea antioxidantă a măceșelor redau strălucirea părului, echilibrează secreția naturală de uleiuri ale scalpului și hidratează părul normal sau uscat pentru ca tu să te bucuri de un păr sănătos și puternic.

Masca naturală cu unt de shea și ulei de argan pentru păr uscat, degradat sau creț

Ideală pentru părul foarte uscat sau degradat, masca Faith in Nature formulată cu unt de shea și ulei de argan hidratează în profunzime și redă elasticitatea părului afectat de factorii externi de mediu, de tratamente chimice agresive sau vopisiri repetate. În plus, buclele și părul creț își vor recăpăta definirea și strălucirea, fiind totodată foarte ușor de descurcat.

Masca naturală cu fructul dragonului pentru toate tipurile de păr

Fructul dragonului nu are doar un nume si un aspect exotic, ci și proprietăți reparatoare și revitalizante potrivite oricărui tip de păr. Bogat în antioxidanți, fructul dragonului protejează firul de păr și scapul împotriva oxidării provocate de factorii poluanți de mediu, iar uleiul de jojoba completează calitățile acestui fruct delicios și fresh, ajutând la reducerea mătreții și a mâncărimii scalpului prin reglarea PH-ului pielii.

Toamna aceasta lasă-ți părul în mâinile naturii și hrănește-l cu ingredientele naturale și super hrănitoare concentrate în măștile vegane de la Faith in Nature! Alege masca care și se potrivește și bucură-te de beneficiile acestor plante și fructe minune pentru părul tău.