You are currently viewing Natural și eficient, cu grijă pentru sănătate și mediu
naobay

Natural și eficient, cu grijă pentru sănătate și mediu

Naobay este un brand care a fost înființat în Valencia, ca o mica afacere de familie, și a devenit în timp un brand international de renume, lansând produse de îngrijire la cele mai înalte standarde din domeniu.

Numele brandului Naobay descrie exact filosofia pe baza careia au fost create produsele: Nature and Organic, Beauty and You. Naobay combină îngrijirea eficientă și naturală cu grija pentru mediu, inovația și designul ambalajelor.

Naobay este un brand organic, care se află permanent în căutarea de ingrediente certificate și investește în cercetare și în dezvoltarea de noi produse cât mai prietenoase cu mediu și cu sănătatea consumatorilor. De aceea, pe ambalajul fiecărui produs este menționat procentul de ingrediente organice și naturale, pentru că transparența este una din valorile promovate cu fiecare produs creat. Nu se folosește niciun compus care ar putea avea efecte dăunătoare pe termen lung asupra sănătății. Toate ingredientele sunt sigure, naturale, iar uleiurile vegetale folosite în procesul de fabricație se absorb rapid și își păstrează toate proprietățile. Toate formulele sunt în conformitate cu standardele europene de siguranță din domeniu.

Fiecare piele este diferită, așa că toate produsele sunt create pentru fiecare tip de piele în parte: ingredientele, extractele din plante și uleiurile din compoziția produselor sunt combinate și formulate astfel încât să fie eficiente, cu respect pentru orice tip de piele.

Toate ingredientele folosite sunt biodegradabile și nu sunt de origine animală. De asemenea, niciun produs nu este testat pe animale, iar toate produsele sunt certificate PETA. Naobay creează doar produse care sunt prietenoase cu mediul.

Naobay, un brand organic și sofisticat creează doar produse organice, naturale, cu responsabilitate față de clienți și față de natură. Nu au în compoziție organisme modificate genetic sau plante crescute cu fertilizatori sintetici, nu conțin parabeni, silicon, produse petrochimice sau alți compuși nocivi. De aemenea, ambalajele sunt reciclate sau reciclabile!

Noi am introdus produsele Naobay în gama Biocart pentru că urmăm aceleași valori: grija față de mediu și sănătatea consumatorilor, folosirea de ingrediente organice și naturale și certificare conform cu cele mai drastice standarde.

Și pentru că primăvara este momentul în care simțim nevoia de îngrijire suplimentară pentru pielea noastră, îți propunem să încerci produsele Naobay din gama DETOX, cu ingrediente provenite din agricultura organică și parfumuri naturale.

Apa micelară iluminatoare Detox este o soluție de curățare multifuncțională, care îndepărtează eficient machiajul, purifică și pregătește pielea pentru următorii pași din rutina de îngrijire. Poate fi folosită și ca demachiant! Are în compoziție ceai verde și lămâie, care protejează pielea împotriva poluării, salvie și aloe vera, care calmează și hidratează pielea.

Răsfață-ți o data pe săptămână tenul cu masca facială Black Detox, un tratament de detoxifiere profundă a pielii, care are rolul de a diminua efectele nocive ale radicalilor liberi și curăță eficient acumularea de impurități. Este recomandată în special pentru tenul cu tendințe de îngrășare și acnee.

Uleiul de argan regenerant multifunctional este o sursă de vitamina E, cu efecte antioxidante pentru piele. Compușii activi din uleiul de argan tratează ridurile, oferă elasticitate și creează o barieră care menține hidratarea pielii și tratează iritațiile.

Descoperă toate produsele Naobay și bucură-te de cea mai bună îngrijire naturală, din ingrediente organice!