You are currently viewing Noah ORIGINS – din respect pentru frumusețea naturală

Noah ORIGINS – din respect pentru frumusețea naturală

  • Post author:
  • Post category:Cosmetica

Pentru iubitoarele produselor Noah și pentru cele care sunt în căutarea unor produse speciale pentru îngrijirea părului, avem o veste bună – o linie nouă de produse naturale, certificate, ideale pentru o îngrijire delicată și eficientă, cu ingrediente pure și o tehnologie inovatoare.

Brandul Noah este certificat ECOCERT, linia de produse cosmetice naturale fiind fabricată în Italia urmând principiile sustenabilității, experiența clienților și armonia ingredientelor. Fiecare produs Noah are în compoziție uleiuri esențiale pure, ingrediente rafinate și tehnici tradiționale de extragere a ingredientelor din plante și flori.

Ingredientele naturale din gama Noah sunt alese cu atenție pentru a curăța și hrăni părul și scalpul, pentru a reda vitalitatea firului de păr și pentru a-l lăsa moale, sănătos și mătăsos.

Noile produse Noah ORIGINS au fost create cu respect pentru natură și pentru starea noastră de bine, prin folosirea de produse naturale. Linia de produse ORIGINS este certificată ECOCERT, urmând reglementările COSMOS pentru a îndeplini toate criteriile de siguranță și sănătate.

Produsele Noah ORIGINS au în compoziție ingrediente active vegetale obținute prin tehnologia de hiper-fermentare, o metodă inovatoare care potențează proprietățile antioxidante ale ingredientelor. Cercetările au arătat că ingredientele testate au poprietăți antioxidante mai mari în urma procesului de hiper-fermentare.

Fermentarea este un proces care permite folosirea micro-organismelor pentru a produce ingrediente noi și inovatoare; micro-organismele devin astfel un bioreactor microscopic care produse substanțe hrănitoare pentru piele. Prezența zaharurilor  este o condiție necesară pentru realizarea procesului de fermentare, de aceea este dificil de realizat procesul de fermentare tradițional asupra părților vegetale sărace în zaharuri, ca frunzele, florile și rădăcinile.

Procesul de fermentare are rolul de a transforma fibrele în compuși activi. Cu ajutorul enzimelor hidrolitice, fibrele sunt transformate în zaharuri simple, potrivite pentru a fi folosite de către micro-organisme. Tehnologia inovatoare de hiper-fermentare permite creșterea puternică a eficacității fitocomplexelor vegetale, care duc la dezvoltarea unor noi compuși cu proprietăți anti-oxidante.

Gama ORIGINS de la Noah este creată folosind această tenologie inovatoare, cu beneficii importante pentru sănătatea părului și scalpului.

Șamponul BIO voluminizant cu extract de grapefruit și ceai verde este potrivit pentru părul subțire datorită ingredientelor active cheie, care acționează ca un tonic asupra firului de păr.

Șamponul BIO pentru uz frecvent pentru toate tipurile de păr are în compoziție ulei de Marula și rodie fermentată. Curăță delicat părul, făcându-l moale și strălucitor. Uleiul de Marula este un extract bogat în antioxidanți și acid oleic, componente esențiale pentru a menține sănătatea scalpului.

Șamponul BIO purificator pentru păr și scalp gras cu ulei esențial de mentă și salvie fermentată a fost creat pentru a menține părul curat pentru mult timp, lăsând o senzație de prospețime scalpului și oferindu-i vitalitate.

Șamponul BIO hidratant pentru păr uscat și casant are în compoziție ulei de măsline și orez fermentat, hidratează în profunzime părul redându-i strălucirea naturală. Părul rămâne moale, mătăsos și ușor de aranjat.

Masca BIO nutritivă pentru părul foarte uscat și deteriorat cu unt de Murumuru și coacăze negre fermentate lasă părul moale, protejându-l și revitalizându-l, fără a-l încărca. Untul de Murumuru are un conținut ridicat de lipide, cu acțiune intens hidratantă.

Balsamul BIO hidratant pentru toate tipurile de păr are în compoziție ulei de susan și ovăz fermentat și a fost creat pentru a hidrata părul, lăsându-l ușor de aranjat. Uleiul de susan este obținut prin presarea la rece a semințelor de susan și este folosit în industria cosmetică datorită proprietăților emoliente și hrănitoare.

Șamponul natural pentru neutralizarea tonurilor galbene este recomandat pentru părul blond, gri, alb sau decolorat.  Curăță delicat scalpul, neutralizează tonurile galbene și lasă părul moale și plin de volum.

Șamponul natural pentru îndreptarea părului cu extract de vanilie are efect hidratant și anti-frizz. Este ideal pentru a avea un păr moale și drept. Conține extract de vanilie și un complex hidratant vegetal care acționează pentru a face părul moale și mătăsos.

Produsele Noah ORIGINS nu conțin silicon, parabeni, parafină, uleiuri minerale, DEA și SLS.