You are currently viewing Putem vorbi despre orice. Fără tabu-uri.

Putem vorbi despre orice. Fără tabu-uri.

Hai să le cunoști pe Bethsabée, Cécilia și Baûbo, noile noastre prietene pariziene.

Bethsabée a lucrat mulți ani ca jurnalist pentru Glamour, GQ și Vanity Fair, scriind articole despre sexualitate. În 2015, a avut ideea creării unui balsam intim, sesizând că pe piață nu există un tratament natural pentru disconfortul intim apărut în urma purtării unei perechi de pantaloni strâmți sau a mersului excesiv pe bicicletă, sau a menopauzei, sau după un contact intim. Cécilia este consilier pentru antreprenori și i-a placut imediat conceptul balsamului intim. Așa că au pornit împreună în marea aventură a antreprenoriatului feminin, etic, bazat pe valori comune.

Ne întoarcem puțin în timp și aflăm despre mitul lui Baubô.

Regină, supusă sau zeiță din mitologia greacă – povestea lui Baubô ne duce cu gândul la forța pozitivă a sexualității feminine, la descoperirea fizică și la bucuria simplului fapt de a fi femeie.

Când Baubô, simbolul universal al feminității, o întâlnește pe Demetra, zeița agriculturii, la Atena, aceasta din urmă este tristă pentru dispariția fiicei sale, Persefona. Aftată în casa lui Baubô, Demetra este atât de deznădăjduită, încât tristețea sa aduce cu sine seceta în întreaga Grecie. Pentru a o înveseli, Baubô își ridică veșmintele, dezvăluindu-și sexul. Surprinsă, Demetra izbucnește în râs, apoi își recapătă ușor-ușor bucuria de a trăi, ceea ce aduce din nou abundența în țară și ritmul firesc al anotimpurilor. Baubô, prin firea sa veselă și vindecătoare, readuce echilibrul și abundența.

Baubô este în continuare sărbătorită ca o forță vie ce îndeamnă femeile să se bucure, să danseze, să se cunoască, să-și elibereze forța sexuală și să nu se teamă de nimic.

Din uleiuri extrase din plante organice

Încă de la înființare, Bethsabée și Cécilia și-au dorit să realizeze produse eficiente, de calitate, cu ingrediente de origine naturală. Materia primă din balsamurile Baûbo sunt extractele din plante, iar procesul de fabricație este complet transparent: știi exact ce se află în compoziția balsamurilor Baûbo, așa că le poți folosi cu încredere zi de zi.

În plus, sunt create cu respect pentru mediul înconjurător: 90% din sticla folosită pentru ambalaje este reciclată și, datorită culorii, protejează în proporție de 99% produsul de razele ultraviolete. Balsamurile își păstrează astfel proprietățile, cu respect pentru natură! Ambalajele sunt 100% reciclabile, chiar și capacele, care sunt din plastic vegetal.

Balsamurile Baûbo sunt fabricate în Franța, cu grijă pentru starea de bine a femeilor. Pentru că sănătatea și confortul sunt cele mai importante, Baûbo a semnat un parteneriat cu asociația Gynécologie Sans Frontières, care are rolul de a promova sănătatea femeilor din întreaga lume.

Ne bucurăm că produsele Baûbo fac parte din gama noastră și că putem astfel să îți oferim produse cu adevărat speciale, create pentru confortul tău intim de zi cu zi.

Balsam pentru zona intimă BALSAMUL BAÛBO pentru zona intimă, utilizat zilnic sau după sex, este primul balsam organic natural care oferă hidratare, catifelare și calmare zonei intime.

Balsam pentru fermitatea formelor BALSAMUL GORGEOUS este un excelent tonifiant pentru piele, hidrateaza și oferă fermitate formelor (sâni, abdomen și fese). Oferă o senzație de prospetime pielii și o tonifiază.

Balsam universal Infinite Problemele provocate de frig, mâinile uscate, vârfurile deteriorate ale părului, pielea sensibilă a bebelușului și iritațiile de scutec, iritația bărbii… Balsamul INFINITE este potrivit pentru oricine!

Feminin. Parizian. Eco-responsabil.

Ana Maria Zotta

Ana este Beauty trainer Biocart