35,92 lei

5/5

Produs cruelty-free (acreditat PETA), Vegan-friendly si ecologic
Ideale pentru curatarea si demachierea fetei
Reutilizabile si usor de spalat

BRAND: So Eco

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Stoc epuizat

Prima comandă la noi?

Folosește codul de reducere PRIMA atunci cand comanzi si beneficiezi de 10% reducere.

Intra in comunitatea Ambasadoarelor Biocart

Bucura-te de beneficiile exclusive!

Descriere

Set 3 Prosoape Ecologice din Bambus pentru Curatarea Fetei, So Eco

O piele proaspata, fara machiaj, cu prosoapele de curatare a fetei So Eco, in doar cateva miscari! Tot ce ai nevoie este apa calduta.

Foarte moi, prosoapele demachiante So Eco sunt o alternativa ecologica si fara substante chimice la servetelele demachiante si dischetele demachiante de bumbac. Potrivite pentru toate tipurile de piele, aceste prosoape demachiante pot indeparta toate urmele de machiaj, inclusiv produsele rezistente la apa, precum si excesul de sebum sau impuritatile fetei.

Accesoriile de machiaj So Eco sunt acreditate PETA, crulety-free si vegan-friendly, si sunt create cu grija pentru mediu, dupa principii eco. De aceea nu contin plastic.

Mod de utilizare

Udati produsul cu apa.
Scurgeti excesul de apa si stergeti fata.
Poate fi folosit pentru indepartarea machiajului, a produselor de ingrijire a pielii si a impuritatilor generale adunate peste zi pe fata si gat.
Dupa fiecare utilizare se spala cu sapun si se atarna la uscat. Se spala la masina o data pe saptamana.

Ingrediente

100% Bamboo Fibre, Polyester thread. Fibra de bambus 100%. Fir de agatare de poliester.

Brand

So Eco

Brandul So Eco face parte din Soinvogue, companie sustenabila de beauty din UK, relansata in 2021, care se concentreaza exclusiv pe furnizarea de produse de infrumusetare sustenabile si de inalta calitate. Gama include:
– pensule si buretei de machiaj ecologice pentru fiecare pas al unui machiaj impecabil
– accesorii de beauty (perii si pieptene pentru par ecologice)
– produse pentru baie (manusi, perii si bureti de baie ecologici)

Printr-un parteneriat cu Tree Nation, So Eco a plantat, pana in prezent, peste 200.000 de copaci, salvand planeta de la poluarea cu peste 7000 de tone de CO2. Impactul pozitiv al brandului asupra planetei creste o data cu dezvoltarea companiei. Pana la sfarsitul lui 2022, So Eco plantase aproximativ 500.000 de copaci.

Un alt obiectiv cheie pentru Invogue, si implicit So Eco, este reducerea plasticului de-a lungul intregului sau lant de aprovizionare. In 2021, Invogue si-a schimbat majoritatea ambalajelor in care sunt transportate produsele de la plastic la carton, reducand cu peste 75% utilizarea plasticului in ambalaje. Astfel, So Eco a reusit sa-si reduca amprenta de carbon si continua sa investeasca in dezvoltarea de materiale biodegradabile atat pentru produse, cat si pentru toate ambalajele acestora.

Accesoriile de machiaj So Eco sunt acreditate PETA, crulety-free si vegan-friendly, si sunt create cu grija pentru mediu, dupa principii eco. De aceea nu contin plastic.