149,00 lei

5/5

Produs cruelty-free (acreditat PETA), Vegan-friendly si ecologic
Potrivit pentru machiajul complet at fetei si ochilor
Setul cuprinde:
– 7 pensule pentru fata si ochi
– 2 bureti beauty blender

BRAND: So Eco

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Stoc epuizat

Prima comandă la noi?

Folosește codul de reducere PRIMA atunci cand comanzi si beneficiezi de 10% reducere.

Intra in comunitatea Ambasadoarelor Biocart

Bucura-te de beneficiile exclusive!

Descriere

Set Ultimate 7 Pensule Ecologice si 2 Bureti pentru Machiaj, So Eco

Rasfatati-va cu cele 7 dintre cele mai bune pensule ecologice de machiaj So Eco, care asigura o aplicare perfecta, o acoperire fara cusur si o definire impecabila. Aceste pensule frumos lucrate, cruelty-free si vegane, sunt potrivite pentru produsele lichide, crema si pudra. De la baza la pensule pentru ochi acest set complet este tot ce aveti nevoie pentru o trusa compacta de machiaj, cu ajutorul careia sa creati un machiaj impecabil.

Pensulele So Eco sunt frumos realizate cu ferule din aluminiu reciclat, economisind o cantitate imensa de energie si reducand efectele negative asupra mediului, sanatatii si impactului social al mineritului. Astfel, economisesti deseurile care de obicei ar ajunge la groapa de gunoi.

Manerele periei sunt realizate din bambus care creste intre 3-10 cm pe zi, facandu-l cel mai ecologic si regenerabil dintre materiale. Un camp de bambus elibereaza cu 35% mai mult oxigen decat padurea echivalenta de lemn, contribuind pozitiv la echilibrul oxigen-dioxid de carbon al atmosferei, rezultand din nou un impact pozitiv in combaterea emisiilor de carbon in crestere.

Perii ultra-moi sunt 100% cruelty-free si pot fi, de asemenea, reciclati. Luam in serios rolul responsabil al brandului, asa ca ambalajul reflecta si acest lucru. Ambalate in carton certificat FSC, ferestrele produselor sunt fabricate din ferestre PLA-amidon de porumb, iar cernelurile sunt toate pe baza de soia. Chiar si ambalajul de tranzit este o combinatie de carton ondulat si pungi de amidon de porumb PLA.

Setul contine:

  • Pensula multifunctionala pentru produse bronzante, fard de obraz, contur sau pudra
  • Pensula Buffer pentru a uniformiza machiajul lichid si crema pe piele
  • Pensula in unghi pentru contouring pentru a aplica perfect bronzer si produse de contur
  • Perie pentru a peria sprancenele si a distribui uniform produsele
  • Pensula Flat Shadow pentru a intinde uniform fardul de pleoape
  • Fluffy Crease Brush pentru nuante de tranzitie
  • Pensula in unghi pentru sprancene sau aplicare precisa a tusului
  • 2 bureti de machiaj pentru a uniformiza perfect fondul de ten si corectorul

 

Ingrediente

Bamboo (41%) Nylon hair (31.3%) Latex free (14.3%) Aluminum ferrule (13.4%)

Brand

So Eco

Brandul So Eco face parte din Soinvogue, companie sustenabila de beauty din UK, relansata in 2021, care se concentreaza exclusiv pe furnizarea de produse de infrumusetare sustenabile si de inalta calitate. Gama include:
– pensule si buretei de machiaj ecologice pentru fiecare pas al unui machiaj impecabil
– accesorii de beauty (perii si pieptene pentru par ecologice)
– produse pentru baie (manusi, perii si bureti de baie ecologici)

Printr-un parteneriat cu Tree Nation, So Eco a plantat, pana in prezent, peste 200.000 de copaci, salvand planeta de la poluarea cu peste 7000 de tone de CO2. Impactul pozitiv al brandului asupra planetei creste o data cu dezvoltarea companiei. Pana la sfarsitul lui 2022, So Eco plantase aproximativ 500.000 de copaci.

Un alt obiectiv cheie pentru Invogue, si implicit So Eco, este reducerea plasticului de-a lungul intregului sau lant de aprovizionare. In 2021, Invogue si-a schimbat majoritatea ambalajelor in care sunt transportate produsele de la plastic la carton, reducand cu peste 75% utilizarea plasticului in ambalaje. Astfel, So Eco a reusit sa-si reduca amprenta de carbon si continua sa investeasca in dezvoltarea de materiale biodegradabile atat pentru produse, cat si pentru toate ambalajele acestora.

Accesoriile de machiaj So Eco sunt acreditate PETA, crulety-free si vegan-friendly, si sunt create cu grija pentru mediu, dupa principii eco. De aceea nu contin plastic.