You are currently viewing Super Serumurile faciale naturale Bio Balance – care este serul potrivit tenului tău?

Super Serumurile faciale naturale Bio Balance – care este serul potrivit tenului tău?

La începutul anilor ’90, farmacistul Kenan Alpay, un pasionat al remediilor naturiste cu tradiție și al plantelor medicinale din regiunea Anatoliei, a pus bazele Bio Balance în laboratoarele Alpay Pharmacy, dezvoltând soluții inovatoare și naturale pentru piele.

Create din antioxidanți, vitamine, minerale, fitoproteine, uleiuri vegetale și ingrediente antipoluare, super serumurile Bio Balance nu conținingrediente modificate genetic, parfum, gluten, silicon, conservanți, pigmenți, parafină sauvaselină și nu sunt testate pe animale. În plus, majoritatea cosmeticelor Bio Balance sunt vegane, perfecte pentru cei care își doresc nu doar să mănânce sănătos, dar și să-și răsfețe pielea cu cosmetice din ingrediente curate. Formulele naturale, minimaliste, fac ca produsele Bio Balanace să fie apreciate în întreaga lume, fiind vândute în peste 60 de țări.

Ser facial pentru tenul gras

BETA Solution Acid Salicilic pur 2% Super Serum de la Bio Balance este perfect pentru tenul gras sau mixt, reducând eficient problemele la care acest tip de ten este predispus: erupțiile cutanate, punctele negre, punctele able și acneea.

Serul facial Bio Balance cu acid salicilic este un acid BHA (Beta Hidroxi), un exfoliant solubil în ulei și un anti-inflamator. Acesta acționează în profunzime, la baza porilor, unde dizolvă toate uleiurile excesive care cauzează erupțiile cutanate, punctele negre și albe, exfoliază celulele moarte, inhibă acțiunea bacteriilor care provoacă acneea, prevenind apariția acesteia, și calmează pielea inflamată.

Majoritatea tipurilor de ten tolerează acidul salicilic, însă dacă ai pielea sensibilă, testează produsul înainte de folosire. Aplică serul pe o zona mică de pe braț sau de sub bărbie și așteaptă 24 de ore, fără să clătești. Dacă nu apare nicio reacție adversă, poți continua utilizarea produsului.

De asemenea, este posibil ca serul să crească sensibilitatea pielii la soare, de aceea este indicat să aplici întotdeauna o cremă cu factor de protecție solară pe durata utilizării acidului salicilic și timp de o săptămână după ce ai încetat să utilizezi serul. De altfel, acest lucru este valabil în cazul tuturor serurilor faciale pe bază de acizi.

Cel mai important – nu aplica serul pe pielea vatamata și nu combina produsul cu acizi AHA si Retinol. În primele săptămâni de utilizare acidul salicilic poate inrautati acneea, însă nu te îngrijora, acesta este un comportament normal al pielii la primul contact cu acidul salicilic.

Ser facial pentru tenul sensibil, cu tendințe de îngrășare

O alternativă blândă la acidul salicilic, Pore downsizer Acid Oleanolic Super Serum de la Bio Balance este recomandat atât pentru tenul sensibil, cât și celor care încep să folosească pentru prima dată serumuri pe bază de acizi. Acidul oleanolic de la Bio Balance este un acid derivat din măsline, un reglator al sebumului și un agent matifiant.

Acesta reduce screția de sebum cu 49%, dimensiunea porilor cu 36%, aspectul de ten lucios cu 55% și, în plus, previne apariția punctelor negre. Acidul oleanolic se poate combina cu alți acizi, în funcție de nevoile tenului tău.

1. Împotriva ridurilor și a liniilor fine: Acidul salicilic pur 2% Super Serum (dimineața și seara) + Acid Hialuronic 1% Super Serum (dimineața și seara) + Moisturizer fără ulei (dimineața și seara)

2. Împotriva porilor dilatati, a punctelor negre și albe, a aspectului lucios al pielii: Acidul salicilic pur 2% Super Serum (seara) + Pore Downsizer Acid Oleanolic Super Serum (dimineața și seara) + Moisturizer fără ulei (dimineața și seara)

3. Împotriva porilor dilatați, a punctelor negre și albe, a aspectului lucios al pielii: Acid Glicolic 8% Super Serum (seara) + Pore Downsizer Acid Oleanolic Super Serum (dimineața și seara) + Moisturizer fără ulei (dimineața și seara)

4. Nu uita să aplici crema cu factor de protecție solară, deoarece acizii AHA și BHA pot provoca iritații la expunerea la soare.

Ser facial pentru tenul normal sau mixt

Dacă îți dorești să oferi tenului un aspect proaspăt și iluminat, atunci Pure Vitamic C, Acid L-Ascorbic 10% Super Serum de la Bio Balance este serul facial pe care îl cauți.

Acidul L-Ascorbic 10% este cea mai pură formă de vitanima C, un antioxidant și anti-inflamator eficient și un booster al acidului hialuronic și al colagenului. În plus, reduce hiperpigmentarea ușoară. Formulă fără apă face ca soluția să fie stabilă și să nu oxideze la fel de repede ca alte serumuri cu vitamina C care conțin apă în compoziție.

Cum să combini Vitamina C cu alte serumuri?

1. Împotriva ridurilor, a liniilor fine, pentru fermitate și iluminare: Vitamina C 10% Super Serum (dimineața și seara) + Acid Hialuronic 1% Super Serum (dimineața și seara) + Moisturizer (dimineața și seara)

2. Împotriva ridurilor, a liniilor fine, pentru fermitate și iluminare: Seara aplică 8% Acid Glicolic 8% + Acid Hialuronic 1% Super Serum + Moisturizer. Dimineața aplică Vitamina C 10% Super Serum + Acid Hialuronic 1% Super Serum + Moisturizer

3. Combinație puternică împotriva petelor maronii: 10% Vitamina C 10% (dmineata și seara) + Lumiskin 4% Super Serum (dimineața și seara) + Cremă facială iluminatoare (dimineața și seara)

4. Combinație foarte puternică împotriva petelor maronii: Seara aplică 8% Acid glicolic 8% + Lumiskin 4% Super Serum + Moisturizer. Dimineața aplică Vitamina C 10% Super Serum + Lumiskin 4% Super Serum + Cremă facială iluminatoare ((dimineața și seara)

Este important să iei în considerare că, desi aceste cazuri sunt rare, există posibilitatea ca serul cu vitamina C să provoace înroșirea sau iritarea pielii sensibile în primele zile de folosire. Totodată, chiar dacă acesta nu contine uleiuri, se poate să simți tenul uleios timp de câteva secunde după aplicare, ceea ce este perfect normal.

Ser facial pentru tenul hiperpigmentat

Potrivit tuturor tipurilor de ten, Discoloration Free Lumiskin 4% Super Serum de la Bio Balance este o mod natural de a trata hiperpigmentarea sau petele pigmentare. Molecula de diacetil-Boldina din componența serului Lumiskin inhibă activitatea enzimei numite tirozinaza cu 53%, scade cantitatea de melanină cu 70% și sinteza melaniei cu 51%.

Cum să combini Lumiskin 4% Super Serum cu alte serumuri?

1. Pentru rezultate împotriva petelor pigmentare: Lumiskin 4% Super Serum (dimineața și seara) + Cremă facială iluminatoare (dimineața și seara)

2. Pentru rezultate puternice împotriva petelor pigmentare: acid glicolic 8% (seara) + Lumiskin 4% Super Serum + Cremă facială iluminatoare (dimineața și seara)

3. Împotriva petelor pigmentare și a ridurilor: Lumiskin 4% Super Serum (dimineața și seara) + Acid hialuronic 1% Super Ser + Cremă facială iluminatoare (dimineața și seara)

4. Rezultate foarte puternice împotriva petelor pigmentare:

Seara aplică acid glicolic 8% (noapte) + Lumiskin 4% Super Serum + Cremă facială iluminatoare

Ziua aplică: Lumiskin 4% Super Serum + Vitamina C 10% Super Serum + Cremă facială iluminatoare

Ser facial pentru tenul obosit sau matur

Cine nu iubește acidul hialuronic? Mai ales când tenul nostru este tern, deshidratat și arată primele semne de îmbătrânire.

Potrivit tuturor tipurilor de ten, inclusiv tenului cu acnee și tenului afectat de eczemă, Hyaluronic 3D Acid Hialuronic Multi-molecular 1% de la Bio Balance este un ser facial vegan ce conține 1% acid hialuronic pur ce luptă împotriva ridurilor și a liniilor fine de expresie. În plus, este aliatul tenului uscat, hidratându-l în profunzime datorită greutăților moleculare mici, medii și mari din compoziție care, prin acțiune simultană, hidratează toate nivelurile dermei și epidermei. Datorită efectelor sale antioxidante, acidul hialuronic luptă împotriva radicalilor liberi și protejează elastina și colagenul din piele.

Cum să combini Acidul Hialuronic Multi-molecular 1% cu alte serumuri?

1. Împotriva petelor pigmentare și a ridurilor: Lumiskin 4% Super Serum (dimineața și seara) + Acid hialuronic 1% Super Serum (dimineața și seara) + Cremă facială iluminatoare (dimineața și seara).

2. Împotriva ridurilor, liniilor fine, pentru fermitate și strălucire: Acid Hialuronic 1% Super Serum (dimineața și seara) + Vitamin C 10% Super Serum (dimineața și seara) + Cremă facială iluminatoare (dimineața și seara).

3. Împotriva ridurilor, liniilor fine, pentru fermitate și strălucire: Acid Hialuronic 1% Super Ser (dimineața și seara) + Colagen 4.5% & Vitamin C 1% Super Serum (dimineața și seara) + Cremă facială iluminatoare (dimineața și seara).

4. Împotriva ridurilor, liniilor fine: acid glicolic 8% (seara) + acid hialuronic 1% super serum (dimineața și seara) + Cremă facială iluminatoare (dimineața și seara).

Dacă nu ai încercat niciodată un exfoliant facial pe bază de acizi AHA și BHA, toamna este un moment oportun pentru a începe, deoarece soarele este mai blând cu pielea noastră, așa că te invităm să încerci serumurile naturale Bio Balance care ți se potrivesc.