You are currently viewing Top 5 produse esențiale pentru primăvară

Top 5 produse esențiale pentru primăvară

Primăvara, tenul nostru are nevoie de un plus de îngrijire și hidratare, pentru a face față schimbării de anotimp și provocărilor unui nou început. Vremea instabilă ne afectează pielea, care poate deveni sensibilă, iritată și deshidratată. De aceea, este important să ne creăm rutine de îngrijire adaptate nevoilor tenului nostru și să folosim produse naturale, prietenoase cu pielea, care să ne ofere ceea ce avem nevoie pentru un ten sănătos și strălucitor!

Exfoliantul facial este acel produs care nu trebuie să lipsească din nicio rutină de îngrijire. Alege un exfoliant blând cu pielea, cu particule cât mai fine, care să nu irite tenul. De exemplu, pentru tenul gras, îți recomandăm exfoliantul facial cu neem și tea tree de la Ayumi, o combinație echilibrată de ingrediente hidratante și ulei de moringa delicat pentru a menține nivelul perfect de hidratare și catifelare pentru pielea cu exces de sebum. Extractul de hamamelis, urzică și lavandă liniștitoare, echilibrează secreția de sebum și matifiază tenul gras.

Pentru a păstra elasticitatea și fermitatea tenului și pentru a estompa imperfecțiunile, încearcă masca intens antioxidantă BIO cu argilă, Omega 6, 9 și vitamina E de la Naobay Origin. Produsul combină 3 tipuri de argilă, absoarbe eficient excesul de sebum, exfoliază delicat pielea și reduce porii, îndepărtând celulele moarte. Uleiul de dovlec din compoziție facilitează hidratarea, iar extractul de orez reglează secreția de sebum la nivelul tenului.

Tenul uscat are cel mai mult de suferit la schimbarea anotimpurilor, pentru că se deshidratează și descuamează rapid. Loțiunea tonică hidratantă cu extract de turmeric organic pentru ten uscat Radiance de la Urban Veda păstrează hidratarea pielii, fiind îmbogățit cu turmeric antiinflamator, aloe vera cicatrizantă și papaya. Loțiunea are în compoziție antioxidanți care protejează pielea împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi.

Pentru o curățare eficientă a pielii, folosește apa micelară KILI-G Woman care înlătură rapid machiajul și lasă tenul curat și pregătit pentru următoarele etape din rutina de îngrijire. Ingredientele naturale și alantoina din compoziție favorizează regenerarea celulară și hidratează cu ajutorul pantenolului. Alantoina și pantenolul calmează, hidratează și protejează pielea și o lasă hidratată și strălucitoare.

Folosește cel puțin o dată pe săptămână masca ultra soft WHEN din bumbac inovativ, infuzată cu o esență ușoară, cu efect de remprospătare și extract de aloe vera și ovăz, care ajută la hidratarea pielii. Proprietățile produselor de îngrijire coreene sunt binecunoscute, iar măștile When au la bază tehnologii inovatoare, care hrănesc tenul în profunzime, îi redau elasticitatea și îl tonifiază.

Ți-am pregătit o selecție de produse naturale, la prețuri speciale, potrivite pentru a detoxifia tenul și a-l pregăti pentru primăvară. Bucură-te de toate ofertele speciale dă startul primăverii cu rutine de detox pentru o piele perfectă!