You are currently viewing Vopseaua de păr fără amoniac – ideală pentru un păr frumos și sănătos
Noah, vopsea de par naturale, fara amoniac, Biocart

Vopseaua de păr fără amoniac – ideală pentru un păr frumos și sănătos

Vopsitul părului este o operațiune care poate deteriora părul, în funcție de rezistența acestuia și de culoarea aleasă. Dacă vrei să treci de la un păr închis la culoare la o nuanță mai deschisă, spre blond, este foarte posibil să arzi părul și să deteriorezi structura firului de păr. În general, poți obține nuanțele de blond doar dacă decolorezi părul înainte, ceea ce reprezintă un stres suplimentar, părul devenind fragil, casant și deshidratat. Refacerea structurii părului este de durată și presupune tratamente îndelungate și costisitoare, care nu au de fiecare data rezultatul scontat.

De aceea, este recomandat să alegi o vopsea de păr cât mai naturală, organică, din ingrediente care nu deteriorează părul.

Henna este un arbust tropical, ale cărui frunze sunt zdrobite și uscate, iar pudra obținută este folosită de sute de ani pentru colorarea părului. Henna se folosește de asemenea pentru tatuaje și pentru colorarea unghiilor. Pentru a prepara vopseaua cu henna, pudra este amestecată cu apă, suc de lămâie și oxid de calciu pentru a obține o pastă. În funcție de culoarea dorită se pot adăuga și alte substanțe: extract de ghimbir, pulbere de nucă, indigo sau alaun.

Vopseaua de păr pe bază de henna, care nu are în compoziție amoniac, este cea mai naturală soluție pentru a obține nuanța dorită fără a rupe părul și fără a duce la apariția vârfurilor despicate. Henna nu agresează părul, nu îl încarcă și nu îl deteriorează. Culorile sunt intense, cu reflexe puternice și rezistă pentru mult timp.   

Vopseaua de păr naturală, cu henna, este alegerea ideală atunci când vrei să îți vopsești părul fără să îl deteriorezi. Vopseaua de păr fără amoniac, cu henna, este benefică pentru firul de păr, îl fortifică, oferă o culoare intensă și de durată, fără a afecta structura părului.

Rezultatul este un păr mătăsos, strălucitor și sănătos, cu o culoare deosebită.

Vopseaua de păr Noah

Fiecare vopsea de păr NOAH conține ingrediente naturale, pe bază de ulei organic din semințe de in, cu proteine de grâu și orez.

Gata de utilizat și ușor de aplicat, cu un efect de lungă durată – vopseaua naturală NOAH nu picură în momentul aplicării și acoperă părul alb încă de la prima aplicare. Proteinele din orez și grâu hrănesc și protejează firul de păr, iar uleiul din semințe de in organic repară părul fragil și deteriorat.

Noah Color este o linie de vopsea pentru păr ce conține proteine ​​de orez și ulei din semințe de in din agricultura biologica ce conferă părului nuanța dorită, acoperind părul alb încă de la prima aplicare, cu grijă față de sănătatea firelor de păr și scalpului. Această formulă inovatoare nu conține amoniac, parabeni sau rezorcină. Vopseaua NOAH este testată dermatologic. Produsele sunt testate pentru nichel. Vopseaua NOAH permite obținerea culorii dorite în condiții de siguranță, este ușor de folosit și este potrivită pentru pielea delicată.

Proteina de orez și uleiul de in din agricultura ecologică creează o peliculă naturală la suprafața firului de păr care protejează părul, conferindu-i catifelare, volum, elasticitate și strălucire. Uleiul din semințe de in este îmbogățit cu acizi grași polisaturați care au proprietăți emoliente și nutritive pentru păr. Proteinele de orez hidrolizate creează un film protectiv în jurul firului de păr, oferindu-i susținere. Acestea fac părul mătăsos și ușor de pieptănat. Susține elasticitatea și rezistența firului de păr și îi echilibrează nivelul de hidratare. Facilitează coafarea părului datorită efectului antistatic.