You are currently viewing Arganicare – rutina perfectă pentru îngrijirea părului

Arganicare – rutina perfectă pentru îngrijirea părului

  • Post author:
  • Post category:Cosmetica

Îngrijire cu formule speciale pentru a hidrata, hrăni și revitaliza părul în profunzime și pentru a-l apăra de factorii nocivi din mediu.

Continuând tradiția folosirii uleiului de argan, gama de produse Arganicare este o experiență exotică, bazată pe tradiție și pe cele mai avansate tehnologii cosmetice. Este o gamă completă de produse cu proprietăți active, o soluție inovatoare cu vitamine, acizi grași Omega 7, 5, 3 și 9 precum și antioxidanți, care hrănesc și reconstruiesc structura firului de păr în profunzime, pentru a reface textura naturală și a oferi un aspect sănătos și strălucitor.

Uleiurile din compoziția produselor Arganicare provin din agricultura biologică și nu sunt testate pe animale.

Gamele Arganicare cu ricin, cocos și colagen sunt soluții complete pentru îngrijirea părului, create special din ingrediente curate, naturale, potrivite oricărui tip de păr.

Prima etapă pentru îngrijirea părului, indiferent de tipul acestuia, este aplicarea șamponului. Chiar dacă pare un pas extrem de simplu, este important să fie făcut corect, pentru ca întreaga rutină să aibă cele mai bune rezultate. Pe părul umed se aplică o cantitate de șampon proporțională cu lungimea acestuia. Masează produsul cu mișcări circulare, apoi clătește bine. La final, aplică un jet de apă rece pentru ca părul să fie și mai strălucitor și pentru a nu se îngrășa foarte repede.

Alege șamponul potrivit tipului tău de păr de aici: pentru stimularea creșterii părului, șampon revitalizant cu colagen pentru păr subțire, deteriorat și fragil, șampon ultra-hrănitor pentru părul fără strălucire, foarte uscat și frizzy.

Spre deosebire de masca de păr, al cărui rol este de a hidrata în profunzime, balsamul oferă o îngrijire de suprafață și este nevoie de mai puțin timp pentru a acționa. Aplică balsamul pe părul clătit bine și evită rădăcinile, pentru ca acesta să nu se îngrașe prea repede. Lasă să acționeze câteva minute, apoi folosește un pieptăn cu dinții rari pentru a descurca părul. Limpezește cu grijă și la final aplică din nou un jet de apă rece.

Alege balsamul de păr potrivit de aici: balsam regenerant pentru toate tipurile de păr, balsam reparator pentru părul subțire, deteriorat și fragil, basam ultra-hrănitor pentru părul fără strălucire, foarte uscat și frizzy.

Masca hrănește și fortifică în profunzime pentru ca părul să fie mai suplu și mai ușor de coafat. Poți aplica masca o dată pe săptămână sau mai des, dacă este nevoie, după șamponare. Aplică masca șuviță cu șuviță și evită rădăcinile, care astfel nu se vor mai îngrășa atât de repede. Lasă să acționeze conform cu instrucțiunile de pe flacon. Folosește un pieptăn cu dinții rari pentru a descurca părul. Clătește bine apoi șterge cu atenție cu prosopul, prin mișcări delicate, pentru a evita ruperea firelor de păr. Lasă părul să se usuce liber, sau folosește un uscător la temperatură joasă.

Alege balsamul de păr potrivit de aici: balsam pentru toate tipurile de păr, balsam reparator pentru părul subțire, deteriorat și fragil, balsam ultra-hrănitor pentru părul fără strălucire, foarte uscat și frizzy.

Serul de păr este un concentrat activ, care se poate folosi înainte de șamponare, în locul măștii sau după ce părul este uscat, pentru un plus de strălucire și protecție pentru părul uscat. Poți alege momentul aplicării în funcție de nevoile tale. Uleiul se folosește doar pe lungimea părului și pe vârfuri, evitând rădăcinile. Pentru utilizarea zilnică, aplică o cantitate mică de ser pe părul umed sau uscat, înainte de a îl coafa. Repartizează serumul uniform pe lungimea părului, pentru a îi oferi un aspect natural și sănătos. Pentru hidratare, aplică o cantitate generoasă de 2 ori pe săptămână și lasă să acționeze timp de 30 de minute înainte de a clăti.

Alege serul potrivit tipului tău de păr: pentru părul subțire, deteriorat și fragil, pentru părul fără strălucire, foarte uscat și pentru toate tipurile de păr.

Balsamul fără clătire se folosește după șamponare, pe părul umed și șters cu prosopul. Nu ai nevoie de clătire, așa că ești gata rapid! Balsamul rămâne pe fibra capilară pentru a o hrăni. Balsamul fără clătire poate fi folosit pe lângă sau în locul unui balsam tradițional, cu clătire. Balsamul leave-in Arganicare se folosește aplicând o cantitate generoasă în palmă, apoi se masează delicat pentru a pătrunde în firul de păr. La final, coafează părul așa cum dorești. Se poate folosi pe părul umed sau uscat.

Alege balsamul fără clătire potrivit de aici: balsam leave-in pentru părul uscat, fără strălucire, pentru părul subțire, deteriorat și fragil și pentru toate tipurile de păr.