You are currently viewing Cosmeticele vegane și cruelty-free Faith in Nature – îngrijirea naturală pe care o meriți

Cosmeticele vegane și cruelty-free Faith in Nature – îngrijirea naturală pe care o meriți

Cosmeticele și produsele de îngrijire vegane au cucerit iremediabil industria de frumusețe, vânzările acestor tipuri de produse cunoscând o creștere uriașă în ultimii cinci ani la nivel global. Deși nu toate cosmeticele vegane sunt în mod automat și cruelty-free sau invers, dorința consumatorilor de a încerca cosmetice curate vorbește despre conștietizarea beneficiilor pe care produsele de îngrijire naturale le au atât asupra corpului și stării noastre de spirit, cât și asupra mediului încojurător.

Brand-ul Faith in Nature este un brand etic și sustenabil de cosmetice vegane, născut în Edinburgh în urmă cu 47 de ani. Povestea brandului începe cu un sâmbure de avocado. Când a descoperit acest fruct exotic într-o piață din New York, Rivka Rose, fondatoarea brandului, a fost fascinată. Deși gustul fructului nu i-a plăcut, Rivka a plantat sâmburele și, în scurt timp, acesta a încolțit. Iar o dată cu el și ideea brandului Faith in Nature.

Când brandul a luat naștere, în 1974, să folosești produse cosmetice și de îngrijire vegane era un gest rebel. Acum, după 47 de ani, brandul este mai revelant decât oricând, dezvoltându-și gama de produse, care a ajuns să includă șampoane, balsamuri și măști naturale pentru păr, geluri de duș, săpunuri lichide și solide și creme de corp.

Produsele Faith in Nature conțin 99% ingrediente naturale și 100% parfum natural, nu conțin parabeni, SLS, coloranți, nu sunt testate pe animale și sunt aprobate de Societatea Vegană. Recipientele cosmeticelor Faith in Nature sunt reciclate, reciclabile și biodegradabile.

99% ingrediente naturale, uleiuri și parfumuri blânde cu pielea ta și cu natura

Ulei organic de cocos pentru o piele catifelată

Nu este niciun secret că uleiul de cocos este iubit de generații, atât pentru mirosul său inconfundabil și delicios, cât și pentru multitudinea de efecte benefice pe care le are asupra pielii.

Gelul de duș și săpunul lichid cu cocos de la Faith in Nature este creat cu ulei organic de cocos cu puternice calități hidratante, care lasă pielea catifelată și o învăluie într-un parfum tropical delicat ce te binedispune instant. Ritualul de îngrijire a pielii nu ar fi complet fără loțiunea de corp vegană din aceeași gamă care reține apa absorbită de piele la duș, menținând-o hidratată pentru mai mult timp.

Săpunul solid din aceeași gamă este alternativa hand-made și plastic-free a săpunului lichid, care face o spumă abundentă ce îndepărtează eficient murdăria.

Ulei esențial de grapefruit și portocală pentru o piele revitalizată

Parfumul natural de grapefruit și portocală trezește simțurile și te umple de energie, iar proprietățile antioxidante ale citricelor protejează pielea împotriva radicalilor liberi și dau o stare generală de bine. Gelul de duș cu grapefruit și portocală de la Faith in Nature transformă baia într-un moment de răsfăț și lasă pielea catifelată grație mixului de uleiuri esențiale cunoscute pentru puterea lor delicată, dar eficientă de curățare. Pentru o baie fun, poți folosi gelul de duș ca spumant. După duș, completează rutina de îngrijire a pielii cu loțiunea vegană cu grapefruit și portocală.

Săpunul solid din aceeași gamă este alternativa hand-made și plastic-free a săpunului lichid, care face o spumă abundentă ce îndepărtează eficient murdăria.

Extract de fructul dragonului pentru o experiență inedită

Numele fructul dragonului vorbește despre experiența exotică pe care o poate oferi băii tale. Dincolo de substanțele nutritive pe care le oferă organismului, acest fruct unic bogat în vitamina C are nu doar efecte antioxidante, ci și antibacteriene, prevenind iritațiile sau infecțiile. Bucură-te și tu de beneficiile sale concentrate în gelul de duș cu fructul dragonului de la Faith in Nature și învelește-te în parfumul său fructat și fresh.

Săpunul solid din aceeași gamă este alternativa hand-made și plastic-free a săpunului lichid, care face o spumă abundentă ce îndepărtează eficient murdăria.

Ulei esențial de lavandă pentru relaxarea pielii și a simțurilor

Uleiul de lavandă calmează pielea iritată și simțurile și asigură un somn liniștitor. Prin mixarea uleiurilor de lavandă și lavandină, Faith in Nature a creat loțiunea de corp vegană, testată dermatologic, ce relaxează și hrănește în profunzime pielea sensibilă sau deshidratată. Parfumul dulce și floral al lavandei se combină perfect cu mirosul de plante al lavandinei și te va cuceri de la prima utilizare.

Bucură-te și tu de darurile naturii! Faith in Nature are grijă de pielea ta, o curăță cu blândețe și o hrănește cu ingrediente naturale redându-ți frumusețea și starea de bine.