You are currently viewing Eveniment CSID – Cele mai bune sfaturi pentru un zambet sanatos

Eveniment CSID – Cele mai bune sfaturi pentru un zambet sanatos

Pe 26 februarie, am participat în calitate de parteneri la conferința organizata de „Ce se întâmpla, Doctore?” despre sanatatea orala și despre care sunt cele mai bune și eficiente soluții pentru un zâmbet sănătos și strălucitor.

Evenimentul, care a avut loc la ParkLake Shopping Center, a fost moderat de redactorul-sef al CSID.ro, Beatrice Osanu, și Bianca Poptean, senior editor CSID.ro. Invitatele la acest eveniment, Dr. Mihaela Chivu, coordonator departament stomatologie din cadrul Sanador, Dr. Karina Dombi, medic specialist pedodont la Sanador și Dr. Irina Costache, medic pediatru, au adus sfaturi și explicații prin prisma experientelor din fiecare domeniu și au vorbit despre care sunt cele mai bune măsuri de preventie pentru sanatatea orala și despre obiceiurile care ne ajuta să ne mentinem dantura sănătoasă cât mai mult timp, fără a apela la interventii invazive și costisitoare.

BioCart sustine demersurile de constientizare a importantei sănătății orale și ne-am bucurat de invitația lansata de Ce se întâmpla, Doctore? de a participa la eveniment.

Din portofoliul nostru de produse pentru îngrijire face parte și Ecodenta, un brand inovator care imbina armonios știința moderna și ingredientele naturale. Având în compozitie doar ingrediente naturale, fără formule abrazive sau efervescente, pastele de dinți Ecodenta au fost concepute împreuna cu Lithuanian University of Health Sciences și sunt aprobate de medicii stomatologi.

Fiecare pasta de dinți Ecodenta este imbogatita cu extracte din plante atent selectionate, care au rolul de a elimina problemele specifice ale sănătății orale. Pastele de dinți au în compozitie Kalident, o sursa naturala de calciu, care întărește smaltul dintilor și actioneaza asupra imperfectiunilor și zgarieturilor de pe suprafața dentara, pentru a le umple. Kalident are aceeași compozitie ca și smaltul dentar și a fost dovedit stiintific faptul ca resabileste compozitia minerala a acestuia și împiedica aparitia cariilor.

Mulțumim echipei Ce se întâmpla, Doctore? pentru invitație și celor care au fost alături de noi la eveniment pentru interes!