You are currently viewing Naturalis, vopseaua naturală, vegană, fără amoniac de care părul tău se va îndrăgosti 
Naturalis, vopseaua naturală, vegană, fără amoniac de care părul tău se va îndrăgosti, Biocart

Naturalis, vopseaua naturală, vegană, fără amoniac de care părul tău se va îndrăgosti 

Naturalis este cea mai nouă vopsea din portofoliul Biocart și este alegerea perfectă dacă îți dorești un păr sănătos, în nuanțe naturale, vibrante și de durată, o îngrijire delicată pentru scalp și un stil de viață echilibrat.

Creată din 100% ingrediente de origine vegetală, vopseaua Naturalis nu conține amoniac, parabeni, silicon sau rezorcină și este potrivită veganilor. Produs hipoalergic, vopseaua este îmbogățită cu extracte de flori și multe uleiuri naturale, ce acoperă 100% firele albe, protejează și hrănește firul de păr, oferindu-i strălucire și suplețe.

Vopseaua este testată dermatologic, nu conține ingrediente testate pe animale sau organisme modificate genetic. În schimb, este îmbogățită cu bunătăți de la natură.

Uleiuri prețioase:

  • Uleiul de cocos menține scalpul și părul hidratat și fortifică foliculii părului
  • Uleiul de argan îi redă strălucirea și vitalitatea
  • Uleiul de avocado are grijă că părul să nu se usuce excesiv și preîntâmpină despicarea vârfurilor

Extracte hrănitoare de plante:

  • extractul de magnolie revitalizează părul tern sau uscat și îi redă stălucirea
  • extractul de floarea pasiunii previne apariția mătreții
  • extractul de violete fortifică firul de păr de la rădăcină. Violetele au efecte antioxidante ce previn degradarea părului, pe care îl învăluie în parfum delicat de flori.

În plus, vopseaua nu conține P-Phenylenediamine, o substanță care poate cauza reacții alergice, de aceea, vopseaua Naturalis poate fi folosită și de persoanele cu scalp sensibil. Este important, însă, să faci un test de sensibilitate a pielii înainte de aplicarea vopselei.

Naturalis vine în 18 culori diferite, de la blond cenușiu până la negru albăstrui sau arămiu roșcat și este ușor de aplicat. Recomandăm aplicarea unei măști de păr după clătirea vopselei, pentru a oferi un boost de hidratare părului. Nuanța vopselei poate avea reflexe diferite în funcție de nuanța naturală a părului tău.