You are currently viewing Scoate primăvara la plimbare și hai la un concurs!

Scoate primăvara la plimbare și hai la un concurs!

Poate că legătura dintre fashion și produsele naturale de beauty nu e întotdeauna evidentă, însă pentru noi cele două merg mână în mână. Ambele sunt modalități prin care ne exprimăm personalitatea și care ne ajută să avem grijă de noi și de starea de bine care este esențială zi de zi.

Așa că ne-am gândit să aducem laolaltă două jumătăți ale aceluiași întreg! Sperăm să te bucure așa cum ne bucură și pe noi și să îți ofere inspirație pentru momentele în care dorești să faci special pentru tine. Dacă ne întrebi pe noi, în fiecare zi e ziua perfectă să îți oferi ceva deosebit, iar aici poate fi punctul de plecare pentru zilele tale frumoase!

Poate nu ești la curent că, de ceva vreme, am creat o nouă comunitate a iubitorilor de fashion, The Mood Store – Live Your Mood, un site unde am adus o gamă de sneakers cool, de la The Hoff Brand, cu design inovator, care urmează un concept unic.

Hoff este un brand fondat în Spania în 2016, iar viziunea creatorilor este de a aduce sub aceeași umbrelă calitatea, designul special și prețurile accesibile. Una din valorile de bază ale companiei este autenticitatea, așa că modul în care abordează fiecare pereche de sneakers este unic și integrează locuri celebre din lume, pentru a crea modele ușor de recunoscut și de purtat. Filosofia brandului este aceea de a alege drumul mai puțin umblat. Sau de a crea un drum acolo unde nu există niciunul. De a gândi diferit. De a se raporta la lume ca la un loc unde creativitatea este o călătorie continuă, nu o destinație. O călătorie într-o pereche de sneakers Hoff.

Iar pentru a combina într-un mod cât mai natural cele două componente ale stilului, ne-am gândit să te provocăm la un concurs!

În perioada 15 – 27 aprilie, te așteptăm la cumpărături la locul știut, pe biocart.eu! Descoperă produsele noastre naturale, alege ce ți se potrivește și comandă de minim 49 de lei de pe site! Dă follow paginilor de Facebook și Instagram Biocart și The Mood Store și dă tag la 2 prieteni iubitori de cool fashion. La final, alegem cu random.org un câștigător care va putea să se bucure de plimbări lungi în natură sau prin jungla urbană. Îți garantăm că vei atrage toate privirile, cu o pereche de sneakers Hoff!

Poți începe deja să te gândești la combinații vestimentare cu modelele de pe themoodstore.ro, iar între timp nu uita să ai grijă de tine! Oferă-ți în fiecare zi câteva minute doar pentru tine, fie că ai chef să încerci o mască facială nouă sau să te bucuri de aroma și beneficiile hidratante ale unei creme de corp naturală. Orice ai alege, noi te așteptăm cu tot ce ai nevoie!