You are currently viewing Am lansat SKIN & CO Roma – produse cosmetice de lux cu extract de trufe negre

Am lansat SKIN & CO Roma – produse cosmetice de lux cu extract de trufe negre

Fondata in Umbria, Italia, SKIN&CO ROMA este o linie cosmetica luxurianta de ingrijire a pielii bazata pe ingrediente active vegetale rare, ale carei formulari cosmetice se concentreaza in jurul proprietatilor antioxidante ale remarcabilei trufe negre, ce se recolteaza cu mare dificultate si in conditii exigente. 
Impulsionati de cercetarile stiintifice demarate printr-un parteneriat cu Universitatea din Bologna, SKIN & CO ROMA imbina inovatiile stiintei cu eficienta ingredientelor naturale pentru a oferi formule cosmetice bogate, hranitoare si luxuriante ce se ridica la standardele stilului de viata modern. 
Infuzate cu extracte vegetale precum untul de shea, uleiul de masline, rozmarinul, portocalele de Sicilia, si, bineinteles, rarele trufe negre, serumurile anti-aging, cremele puternic hidratante, lotiunile de corp naturale si gelurile de dus parfumate invaluie pielea in substante nutritive antioxidante si regenerante, transformand experinta SKIN & CO intr-un ritual regal de ingrijire corporala.

DESCOPERA aici linia de produse cosmetice cu extract de trufe negre SKIN & CO

Trufa neagra de iarna- ingredientul magic rar din linia cosmetica deluxe SKIN & Co 

La baza formularilor cosmetice de lux ale SKIN & CO sunt trufele negre de iarna (Tuber melanosporum), cu puternice proprietati antioxidante si anti-aging, precum si proprietati senzoriale unice care sporesc experienta mediteraneana.
Trufele negre de iarna sunt ciuperci comestibile rare si extrem de dificil de recoltat. Datorita dificultatii in gasirea lor, dar si puternicelor proprietati curative, sunt numite si “diamantele pamantului”. 
Trufele sunt comercializate din acest motiv la preturi foarte ridicate si sunt folosite doar in produsele premium. Trufele sunt bogate in saruri minerale, vitamine si proteine vegetale. Mirosul trufelor negre este de multe ori descris ca fiind teluric, intepator, euforic si chiar sexy. Au o aroma puternica cu nuante de mosc si ozon. S.O.D. (Superoxid Dismutaza), antioxidant puternic prezent in extractul de trufe, este o enzima puternica care se transforma in oxigen, actioneaza rapid pentru a reduce si a inversa efectele nocive ale radicalilor liberi, plus imbunatateste functiile celulelor cutanate. 
Primele intrebuintari ale trufei au aparut inca de acum 4000 de ani. Anticii considerau ca trufele au puteri magice si au fost folosite ca aliment, afrodiziac si medicament. 
Cicero spunea ca trufele sunt „copiii pamantului”, in timp ce Plutarh considera ca trufa „apare ca rezultat al fulgerului, apei si caldurii din pamant”. 
Mohamed spunea ca trufele sunt o mana trimisa de Allah poporului, iar sucul rezultat din ele ar fi un medicament miraculos pentru ochi. Proprietatile lor magice au fost redescoperite abia la sfarsitul secolului al XVIII-lea in Franta.

Istoria SKIN & CO Roma – poveste de familie cu traditie si multa pasiune

In 1952, Giuseppina Balestra, fondatoarea SKIN & CO Roma, a lansat amestecul propriu de uleiuri botanice si preparate pentru ingrijirea pielii, continand luxuriantele trufe negre de iarna, mix cosmetic bazat pe retete traditionale italiene. In timpul stralucitorilor ani “Dolce Vita” ai Hollywood-ului, atat vedete apreciate cat si localnici se intalnesc la Galleria din Roma pentru a testa formulele cosmetice premium ale Giuseppinei, texturile de lux, parfumurile ametitoare si efectele surprinzatoare ale folosirii produselor sale. 
Saizeci de ani mai tarziu, compozitiile pretioase ale Giuseppinei au fost readuse la viata si adaptate erei moderne. Prin viziunea si pasiunea lui Gabriel Balestra, antreprenor din a treia generatie si nepotul Giuseppinei, o echipa de cercetatori a descoperit proprietatile puternice ale extractului din trufe negre de iarna, recoltate in fermele de familie.
Astazi, aceasta tehnologie revolutionara este folosita, impreuna cu stiinta, pentru a crea formule unice anti-imbatranire, diferite de orice alte produse existente in prezent in industria frumusetii. SKIN & Co Roma a crescut progresiv de la o marca de nisa, cunoscuta in Italia la nivel local, la un jucator major pe scena internationala de frumusete. Ce e remarcabil: este inca o afacere de familie cu focus pe respectarea stricta a formulelor traditionale si imbunatatirea lor prin ingrediente active inovatoare de ultima generatie. 
Produsele SKIN & CO sunt disponibile astazi pe 3 continente. Peste 3.000.000 de clienti s-au bucurat pana in prezent de beneficiile unice ale produselor SKIN & CO, dintre care doar 95.000 de clienti inregistrati in SUA. In fiecare secunda sunt vandute 3PRODUSE la nivel global. Produsele SKIN & CO sunt apreciate la nivel international de celebritati din diferite domenii de activitate, cum ar fi Oprah Winfrey, Lady Gaga sau Madonna, fapt care atesta eficacitatea si calitatea produselor cosmetice SKIN & CO.  Formula inovatoare pe baza de trufe negre fac ca starurile de cinema sa se indragosteasca de produsele SKIN & CO. Printre ele, amintim:

Angajamentul SKIN & Co Roma

Realizate manual pe dealurile insorite din Umbria, Italia – produsele SKIN & CO imbina perfect trecutul cu prezentul, traditia cu inovatia.

Angajamentul SKIN & CO este acela de a oferi clientilor sai rezultate reale, retete naturale infuzate cu substante botanice testate de-a lungul timpului si elemente ale stiintei, plus texturi bogate, oferind o experienta italiana autentica in confortul de acasa.

DESCOPERA aici linia de produse cosmetice cu extract de trufe negre SKIN & CO

Ana Maria Zotta

Ana este Beauty trainer Biocart