You are currently viewing Uleiurile faciale Urban Veda – ce sunt, cum se folosesc și ce beneficii au pentru piele

Uleiurile faciale Urban Veda – ce sunt, cum se folosesc și ce beneficii au pentru piele

Urban Veda este o gamă de produse cosmetice create folosind ingrediente naturale și principiile ayurvedice adaptate unui stil de viață alert, în care poluarea deteriorează tenul, care devine vulnerabil la factorii din mediu. Din compoziția produselor fac parte extracte din ierburi, plante, flori și fructe, combinate cu multivitamine, uleiuri bogate în acizi grași Omega și antioxidanți, care împreună au numeroase beneficii pentru piele și starea noastră de bine.

Uleiurile faciale Urban Veda sunt disponibile în 4 vriante și sunt primele produse ale brandului 100% naturale. Spre deosebire de majoritatea produselor cosmetice destinate îngrijirii tenului care sunt formulate pe bază de apă, uleiurile faciale nu conțin deloc apă. Uleiurile sunt cele care blochează pătrunderea apei în epidermă, păstrând elementele hrănitoare la interior și împiedicând apa să se evapore de pe suprafața pielii.

Uleiurile faciale pot fi folosite într-o mulțime de feluri, așa că pot fi încorporate cu ușurință în rutina de îngrijire și pot fi adaptate conform cu nevoile tale. Pentru a menține hidratarea cât mai mult timp, uleiurile faciale pot fi aplicate după crema de față pe care o folosești. După ce crema este absorbită în piele, toarnă 3 picături de ulei facial în palmă și încălzește-le între palme. Aplică delicat uleiul pe obraji, frunte și nas, înainte de a masa fața, gâtul și zona decolteului. Poți turna câteva picături în crema ta hidratantă sau în fondul de ten.

Poți folosi ulei facial chiar și pe tenul gras; pielea nu va deveni chiar și mai uleioasă, dimpotrivă. În cazul tenului gras, glandele sebacee produc ulei în exces. Pielea produce în mod natural ulei, care are rolul de a proteja și hrăni și produce o cantitate mai mare atunci când suprafața pielii este prea uscată. Pentru a preveni producerea în exces de ulei, aplică ulei facial! Astfel pielea va fi hidratată suficient încât să nu fie necesară producerea suplimentară de ulei!

Uleiul facial Urban Veda cu extract de lemn de santal organic pentru ten sensibil Soothing are o compoziție calmantă și ajută la refacerea pielii sensibile, diminuând apariția rozaceei și oferind o hidratare puternică. Pe lângă uleiul de santal, conține avocado, cu proprietăți vindecătoare, shatavari Ayurvedic și cătină organică bogată în acizi grași Omega, cu efect anti-ageing, pentru a hidrata și hrăni în profunzime tenul sensibil.

Pentru tenul matur, uleiul Reviving Urban Veda cu ulei de trandafir de Damasc hidratează intens tenul, datorită extractelor de trandafir, shatavari și uleiului de argan, cu proprietăți anti-ageing. Formula regenerantă, antioxidantă și bogată în acizi Omega este creată pentru a reface pielea obosită, redându-i suplețea și elasticitatea.

Dacă ai tenul gras, uleiul facial Purifying este perfect pentru tine! Conține moringa bogată în antioxidanți, gotu kola cu efect vindecător, ulei organc de neem antibacterian pentru a hidrata pielea grasă și predispusă la acnee. Acest amestec de ingrediente naturale, uleiuri esențiale și extracte ayurvedice ajută la echilibrarea producției de sebum și la decongestionarea pielii predispuse la apariția coșurilor.

Uleiul facial pentru ten uscat Radiance are în compoziție lemn dulce cu efect de albire, turmeric organic antiinflamator și papaya bogată în antioxidanți, pentru a elimina petele pigmentare și pentru a reface elasticitatea și suplețea pielii, ajutând-o să-și păstreze strălucirea naturală.

Descoperă toată gama de uleiuri faciale Urban Veda și bucură-te de proprietățile vindecătoare și de beneficiile pentru piele!