You are currently viewing Wow, Dr.PawPaw!

Wow, Dr.PawPaw!

Tu când te-ai întors ultima oara din drum pentru ca ai uitat acasă balsamul preferat de buze? Dacă ești superstitioasa, nu faci asta pentru nimic în lume. Dar ce-ar fi sa ai la indemana câte un balsam multifunctional pentru fiecare geanta?

Balsamurile multifunctionale Dr.PawPaw au la baza ingrediente naturale, curate, și sunt formulate pentru a hidrata delicat pielea.

În varianta sa originala, în ambalaj galben, balsamul multifunctional poate fi folosit pentru hidratarea buzelor, a pielii, a parului, cuticulelor și unghiilor. Calmeaza pielea iritata și uscata, mai ales în zonele cu probleme, calcaie, mâini și coate.

Balsamul multifunctional 100% natural cu unt de shea calmeaza eficient pielea uscata și crapata și poate fi folosit în siguranța de către vegani și vegetarieni.

Balsamurile functionale cu pigment au aceeași formula ca cel original, în plus, nuantele delicate sau mai intense sunt ideale pentru a fi folosite ca highligher pentru pometi sau fard de pleoape. Alege nuanta care ți se potrivește și foloseste-o pentru machiajul tău de zi cu zi: Hot Pink, Orange, Peach, Red, Rich Mocha. Tip: cu cât aplici o cantitate mai mare, cu atât nuanta va fi mai intensa.

Cele trei ingrediente-minune din formula balsamurilor multifunctionale, papaya, sucul de aloe vera și uleiul de măsline se combina într-o armonie perfectă pentru a hidrata și calma orice tip de piele, indiferent de sezon. Pentru ca pielea are nevoie de hidratare indiferent de gradele din termometru.

Și nu le iubim doar noi! Balsamurile multifunctionale Dr.PawPaw au câștigat nenumărate premii: Global Makeup Awards 2019, Pure Beauty Awards 2017, Image Beauty Awards 2017 și sunt prezente constant în paginile publicatiilor de beauty internaționale ca fiind intens folosite de make-up artisti și vedete.

Printre starurile care se bucura in rutina zilnica de ingrijire de beneficiile balsamurilor multifunctionale Dr.PawPaw se număra și Chloe Moretz, pentru care balsamul original este „cel mai folosit produs, datorită proprietatilor sale vindecatoare”.

„Nu plec niciodată de acasă fără sa am în geanta un balsam Dr.PawPaw”. Emma Watson e cunoscută de publicului de toate varstele mai ales datorită rolului din Harry Potter și se declara indragostita de formula bogata a balsamurilor multifunctionale si de faptul ca pot fi purtate cu usurinta indiferent de ocazie.

Tu le-ai incercat? Abia asteptam sa auzim care sunt preferatele tale! Daca ti-am starnit curiozitatea, te asteptam pe site sa le comanzi si sa te bucuri hidratare naturala pentru buzele tale!