You are currently viewing Ayumi – frumusețe din bogățiile naturii
Biocart.eu_Ayumi_Clean Beauty

Ayumi – frumusețe din bogățiile naturii

Ayumi este un brand natural cu produse pentru îngrijirea pielii și părului, produs cu pasiune în Marea Britanie, din cele mai pure ingrediente.

Ayurveda, filosofia care stă la baza produselor Ayumi, este un vechi sistem Indian de medicină naturistă și holistică. Ayurveda înseamnă în sanscrită “știința vieții” și își are originea în urmă cu 5000 de ani în munții Himalaya. Sistemul de bunăstare și sănătate Ayurveda se bazează pe proprietățile terapeutice ale plantelor pentru a ajuta la menținerea echilibrului natural al pielii.

Produsele cosmetice ayurvedice ne ajută să fim în armonie cu factorii de mediu prin purificarea, calmarea, revigorarea și redarea strălucirii pielii.

Ayurveda este o filosofie bazată pe puterea naturii și a ingredientelor de origine naturală, proaspete și pure, pentru a crea produse holistice de îngrijire, prevenire a dezechilibrelor și menținerii sănătății.

 Gama Ayumi este compusă din 3 linii de produse de îngrijire, iar fiecare linie este creată pentru a raspunde nevoilor specifice ale fiecărui tip de păr și ten. 

Gama cu turmeric și ulei de argan a fost special concepută pentru pielea uscată și deshidratată, iar produsele au în compoziție ingrediente active cu proprietăți hrănitoare și uleiuri esențiale de argan, mandarine, lemongrass, eucalipt și lămâie. 

Produsele Ayumi din gama cu lemn de santal și ylang-ylang se adresează tenului sensibil și oferă o îngrijire delicată, pentru o piele catifelată. Au în compoziție piper negru, ghimbir, iasomie, scorțișoară, uleiuri esențiale de ylang-ylang, patchouli, lavandă, jojoba, babassu și lemn de santal. 

Gama cu Neem și Tea Tree are la bază ingrediente speciale care curăță profund și delicat și sunt create pentru persoanele cu tenul normal și gras. Ingredientele active din această gamă sunt Neemul, urzica, strugurii-ursului și uleiuri esențiale de neem, tea tree și moringa. 

Alege o gamă completă de produse ayurvedice potrivite tenului și părului tău și bucură-te de cea mai delicată și eficientă îngrijire pentru starea ta de bine de zi cu zi!

Fiecare gamă Ayumi este compusă din exfoliant pentru corp, gel de duș, loțiune de corp, exfoliant facial, cremă de față, gel de curățare facială, mască facială, șampon și balsam. 

Toate gamele Ayumi sunt bogate în antioxidanți care apără pielea împotriva poluării și protejează împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi.

Produsele Ayumi sunt certificate vegan-friendly și cruelty-free și le poți comanda de aici!

Ana Maria Zotta

Ana este Beauty trainer Biocart

Acest articol are un comentariu

  1. Imireanu sorinel

    Aleg gama de produse Neemul urzica si moringa pt tenul gras.

Nu sunt permise comentariile.