BIOMER – îngrijire naturală pentru o piele mereu tânără

Brandul de produse cosmetice BIOMER a fost dezvoltat în Spania de o echipă de cercetători și are la bază principiul îmbinării formulelor științifice de ultimă generație din domeniul biotehnologiei cu ingredientele active naturale din Marea Menor, cea mai mare lagună cu apă sărată din Europa.

Marea Menor este recunoscută ca având beneficii terapeutice remarcabile, datorită salinității și mineralizării puternice și a prezenței în cantități considerabile de calciu, magneziu, potasiu și fluor. În urma cercetărilor, s-a descoperit că nivelul ridicat de săruri minerale și vitamine a transformat algele marine din Marea Menor într-un ingredient-cheie în terapiile și în programele de înfrumusețare.

BIOMER este un brand profesional organic, ce oferă produse speciale create dintr-un mix de biomolecule din alge și nămol, uleiuri esențiale și extracte din plante medicinale provenite din culturi organice.

Misiunea BIOMER este de a crea tratamente care previn deshidratarea, îmbătrânirea accelerată, încărcarea porilor sau aspectul de coajă de portocală al pielii, pe bază de soluții non-invazive, organice, cu texturi lejere, care se absorb rapid și nu dau senzația de ten gras.

Crema hidratantă cu ulei de migdale SPF15 este creată din ingrediente naturale cu proprietăți excepționale, ulei de mogdale dulci, ulei de măsline, vitamina E și biomolecule de alge din Marea Menor și se absoarbe rapid în piele. Este un produs vegetal și nu conține alergeni sau parabeni.

Crema-contur de ochi cu acid hialuronic și extract de melc acționează în profunzime prin hidratarea pielii delicate din jurul ochilor, stimulând regenerarea țesutului cutanat. Conține ingrediente naturale active, extract de Aloe Vera, extract de melc, acid hialuronic, ceară de albine, vitamina C, vitamine E, unt de Shea și biomolecule de alge din Marea Menor, bogate în oligoelemente, iod, potasiu, calciu, magneziu.

Crema-tratament anti-redness pentru ten sensibil, cuperozic, este indicată pentru pielea reactivă și sensibilă. Are în compoziție ingrediente active 100% naturale, care contribuie la îmbunătățirea tonusului pielii și la eliminarea roșeții. Este recomandată pentru toate tipurile de ten, mai ales pentru cel sensibil.

Exfoliantul intensiv Salty Lagoon SPA Therapy conține extract de alge marine și săruri din Marea Menor. Sărurile sunt bogate în oligoelemente, un element indispensabil în terapiile SPA. În plus, exfoliantul are în compoziție extract de fructul pasiunii și de papaya, bogate în enzime, care pătrund în straturile adânci ale pielii. Uleiul esențial de scorțișoară elimină impuritățile din piele, îmbunătățește circulația sângelui și are un miros plăcut și relaxant.

Serumul facial cu acid hialuronic și celule stem are proprietăți antiageing, datorită ingredientelor active naturale, extractului de celule stem de viță de vie roșie, acidului hialuronic, vitaminele C și E, ulei de germeni de grâu și biomolecule de alge din Marea Menor.

Produsele organice BIOMER au în compoziție ingredientele benefice ale nămolului, algelor marine și sărurilor din Marea Menor, create cu ajutorul celor mai inovative tehnologii. Toate produsele BIOMER sunt vegetale, nu conțin alergeni și conțin ingrediente certificate Ecocert, respect reglementările stricte naționale și internaționale privind producția cosmeticelor naturale.

Ana Maria Zotta

Ana este Beauty trainer Biocart