You are currently viewing Body scrub, body polish, body peeling și body gommage-uri naturale de la Beauty Jar

Body scrub, body polish, body peeling și body gommage-uri naturale de la Beauty Jar

Începutul toamnei este momentul perfect pentru exfolierea corpului. Este momentul când pielea se regenerează după expunerea la soare din timpul verii, eliminând în mod natural celulele moarte. Din diverse motive – înaintarea în vârstă, o acumlare excesivă de celule moarte etc. – acest proces poate încetini, conducând la o piele cu aspect rigid, tern, deshidratat, lipsit de vitalitate. Putem, însă, veni în ajutorul pielii noastre cu un exfoliant corporal, care lasă pielea fină, elastică și întinerită.

Ce este body scrub-ul?

Probabil cel mai cunoscut tip de produs din categoria exfolianți pentru corp, scrub-ul corporal poate avea la bază doi exfolianți naturali: sarea și/sau zahărul.

Folosirea scrubului pentru corp stimulează circulația sângelui și accelerează procesul de reînnoire celulară, prin îndepărtarea celulelor moarte acumulate la suprafața pielii și permițându-i să absoarbă apă mai ușor și să se mențină hidratată pentru mai mult timp. Un alt beneficiu al scrubului corporal este decongestionarea porilor și atenuarea iritațiilor provocate de epilare, ajutând totodată la eliberarea firelor crescute sub piele.

Scrubul pentru corp cu coacăze negre, unt de shea, ulei de cocoș și sare de mare, Berrisimo, de la Beauty Jar este un scrub natural netestat pe animale creat din ingrediente certificate Cosmos Organic care nu conțin microparticule din plastic, SLS, SLES, parabeni sau uleiuri minerale. În schimb, scrubul este o explozie de ingrediente naturale precum sarea de mare, uleiul de cocoș, untul de shea și extractul de coacăze negre. Adaosul de zahăr completează prezența sării, oferind pielii un răsfăț complet.

Ce este body polish-ul?

Cu aceleași beneficii ca exfoliantul pentru corp, body polish-ul este adesea inclus în meniul SPA-urilor, fiind o alternativă mai blândă a primului și, de aceea este un tratament perfect pentru piele, dar și un adevărat ritual de îngrijire a corpului. Body polish-ul stimulează regenerarea celulară și pregătește corpul pentru alte tratamente, dar și pentru bronz. În plus, body polish-ul îndepărtează excesul de uleiuri produse de corp, îndepărtând cu ușurință punctele negre sau alte reziduuri ale pielii.

Exfoliantul corporal cu pudră de bambus și semințe de căpșuni, Berrisimo, de la Beauty Jar conține aceleași ingrediente curate, netestate pe animale că și scrub-ul, fiind un mix natural din extract de kiwi, pudră de bambus, ulei de sâmburi de struguri și semințe de căpșuni care lasă pielea fină ca a unui bebeluș și are un parfum minunat.

Ce este body peeling-ul?

Ceea ce deosebește body peeling-ul de alte tipuri de exfolianți pentru corp este capacitatea sa de a ilumina și uniformiza tonul pielii. În plus, acesta atenuează vergeturile, petele solare și previne uscarea pielii.

Scrubul pentru corp cu unt de cacao, ulei de sâmbure de cireșe și lămâie și extract de salvie, Berrisimo, de la Beauty Jar este un boby peeling pe bază de zahăr și un cocktail delicios pentru corp, cu exfolianți naturali, unturi hrănitoare și suc de fructe, care îți lasă pielea radiind de frumusețe. Netestat pe animale și diningrediente pur naturale, boby peeling-ul Beauty Jar are grijă de pielea ta și de natură.

Ce este un scrub-gommage pentru corp?

Cuvântul gommage este echivalentul franțuzesc al scrub-ului și ceea ce îl face diferit de un scrub obișnuit este calitatea lui de a transforma momentele de exfoliere coporală în adevărate ritualuri de îngrijire și relaxare mintală și fizică, datorită ingredientelor foarte hrănitoare din compoziție, dar gradului ajustabil de exfoliere.

Scrub-ul corporal cu zahăr și unt de mango, Berrisimo, de la Beauty Jar este o combinație naturală de zahăr, unt de mango, extract de ananas și ulei de babassu și cătină care hrănește în profunzime, lăsând pielea radiantă și fină.

Exfoliantele pentru corp de la Beauty Jar sunt o alternativă naturală la scrub-urile de mass-market, un cocktail de ingrediente organice, exfolianți naturali și fructe delicioase, fără microparticule de plastic și ingrediente nocive, ingrediente naturale compatibile cu orice tip de piele.